![]() |
Malta - Türkiye ooff of diyorum başka birşey demiyorum... işte; maçı izleyen herkes gördü. 90 dk boyunca koşan sadece BEŞİKTAŞlı oyunculardı. hakanmış, servetmiş yalan bunlar yalan... maltaya bile puan veriyoruz ya hem de böylesine bir günde....of diyorum!!! adamlar sanki dünya şampiyonu olmuş gibi seviniyorlar yaa yok böyle birşey yok!!! Fatih hoca yeter artık!!! şu hakan ın, servet in işi yok bu takımda gör bunları hocammm göörr!!!:mad: :mad: :mad: |
çok basiretsiz bir takım gibi oynadık,fatih hocanın oyuncu seçimlerinde daha dikkatli olması gerek artık,bazı takıntılarından kurtulmalı |
tuncay yedi bitirdi beni sinir oldum ya |
bu nasıl bi maçtır ben anlamdım ya çocukalr bile daha gzuel oynardı yazık yaa yeter artık biri dur desin buna |
sadece yazıklar olsun dicem hiçbirşeyi haketmiyolar.. |
ibrahim toraman 1 tane yaa!!! dikkat ettiniz mi golü yediğimiz pozisyonda kendini maça okadar vermiş okadar gol yememek için motive olmuş ki, eliyle topu çıkartmaya çalıştı :D |
ersun yanal zamanında bu cocuklar aslanlar gibi top oynuyolardı fatıh terım donemi bitmeli bence .son olaylı isviçre macdından sonra bu oyuncular terime olan inancları kaybetmişler belli acıkca gorunuyo. doldur bosalt sistemi var aynı 2000 senesindeki gs. gibi hakana sisiriliyo toplar bole futbol olmaz gruptan cıkarsakta bu fotbolla puan bile alamadan geri doneriz macarıstan son sansımız bu mac cok onemli |
Rezalet!!!Maltadanda gol yiyorsak hatta üstüne puanda kaybediyorsak yazık valla.Terim artık ciddileşmeli oyuncu seçimlerini daha iyi yapmalı.Hakedene formayı vermeli yoksa işimiz çok zor.Aslında adam gibi kadroylan çıksak ve konsantre olsak norveçi norveçte yunanistanıda burda yeneriz çıkarız gruptan ama dediğim gibi terimin ve futbolcuların işi ciddiye alması lazım.Dünya kupasına gidemedik akılları başlarına gelmedimi daha?Yoksa dünya şampiyonası gibi avrupa şamp. evden izlerler!!! |
tuncayı çıkarıp denizi almak hangi zihniyet elverir buna ya.. |
Allah Belanı Versim Terim Defol Git Başımızdan Kanser Ettin! Bir Avuçluk Ülkeyi Yenemedik Emre Haric Oynayan Yoktu.. Kimin Nerde Oynadığı Belli Değil Oyuncuya Göre Sistem Mi Değişir Ya Her Giren Oyuncuda Sistem Değişiyoz Mac İçinde.. Maç Gidiyor Terim Efendi Sol Bek'e Deniz'i Alıyor.. S.Kurtuluş ve S.özkan Olsaydı Sadece Sağ Kanattan Bu Maçı Koparmıştık Yazıklar Olsun.... |
Türkiye`de Saat: 16:40 . |