![]() |
Biliyor biliyor eş dost kayırmasını.Söyleyin bilenler Emre ogün Malta karşısızda ne yaptıda tekrar takımda ? İyiler dışarı kötüler sahaya. nasıl olsa kenarda dayınız var. |
servet kim be toroman varken |
Basketbol da gerçekleşen temennilerimi ne yazıkki bunun içinde dilemek zorunda bırakıyor insanııı..... |
bu 11le cikacak olursa türkiye insallah yenilir derim yeterki fatih terim HIYARI milli takimin basinda olmasin |
Tek ? var o da Emre Aşık napcak adam isliyip göricem fatih terim stoperde kumar oynadın - son rus ruletin hadi bakalım Başarılar Futbolcularımıza Macar Salamları Karşısında Ne Mutlu Türküm Diyene |
terim miladını doldurdu...... |
Sanmıyorum en fazla 3-4 değişiklik yapar o da Arda, Sabri mecburiyetten. Aurelio döner orta sahadan birini kesip hamiti sağ tarafa kaydırır. Servet'in yerine de Emre'yi koyar. Ben olsam öyle yapardım yani:D |
Alıntı:
kesinlikle bencede Terim ' i Avrupa sınavı öldürdü bence ve ne sürprizler gördük bununda farkı olmaz diyorum , dilerimki ben yanlış çakayım Terim'de herkesin yüzünü güldürsün geri kalan şu 5 maçı kazasız bize çevirsin. |
serdar ozkan oynasa bi... |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |