![]() |
A Milli Takımımızın EURO 2008 aday kadrosu açıklandı 2008 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takımımızın, 26 kişilik aday kadrosu Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim tarafından açıklandı. Aday kadroya dahil edilen futbolcular, 11 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te Antalya'daki Gloria Golf Resort Hotel'de toplanacak. A Milli Takım'ın aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor: KALECİLER 1- FENERBAHÇE 2- BEŞİKTAŞ 3- TRABZONSPOR SAVUNMA OYUNCULARI 4- FENERBAHÇE 5- GALATASARAY 6- BEŞİKTAŞ 7- BEŞİKTAŞ 8- ANKARASPOR 9- GALATASARAY 10- GALATASARAY 11- FENERBAHÇE ORTA SAHA OYUNCULARI 12- FENERBAHÇE 13- GALATASARAY 14- NEWCASTLE UNİTED 15- LARISSA 16- VFB STUTTGART 17- BAYERN MÜNİCH 18- GALATASARAY 19- GALATASARAY 20- MIDDLESBROUGH 21- FENERBAHÇE HÜCUM OYUNCULARI 22- RUBIN KAZAN 23- VILLARREAL 24- SCHALKE 04 25- FENERBAHÇE 26- SOCHAUX |
3 oyuncumuz girmiş..büyük başarı bu kadroyla..birisi zaten gitti |
milli takım mı ezik takım mı adamlardan kaç tane almışlar inanmiyorum ya saşırmış bunlar |
colin var serdar yok çüşşşşş |
A Milli Takım Euro 2008 Aday Kadrosu açıklandı. Kaleci: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Rençber Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor) Defans: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), İbrahim Kaş (Beşiktaş), Servet Çetin (Galatasaray), Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (Galatasaray), Uğur Boral (Fenerbahçe) Orta Saha: Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), Mehmet Topal (Galatasaray), Emre Belözoğlu (N.United), Tümer Metin (Larisa), Yıldıray Baştürk (Stutgart), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray), Forvet: Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Colin Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux) |
rüştü , gökan zan .. 2 tane işte besiktas alkıs yani .. anca 2 futbolcu gönderebiliyoruz |
Alıntı:
|
konuyu ben açtım milli takım bölümünde , ayıptır. |
Alıntı:
|
alsin bütün futbolculari poposuna soksun fatih terim. mehmet topuz yok, mehmet yildiz yok, serdar özkan yok. ne kadar torpilli varsa kadroda. avrupada oyna yeter. sortun varmi? var! giy gel, milli takimda oyna. iyi valla.... |
asil en önemlisi toraman yok.... |
aynen yaa toraman neden yok görebilcemmi acaba bjk den en çok futbolcunun oldugu günleri |
Tümer'i alıp serdar özkan'ı almayan M.Topuz'u,İ.Toraman'ı,hatta Aydın'ı hiç düşünmeyen ŞEHİR KIRO'suna Avrupa'da iyi hüsranlar:thumpdown: |
Alıntı:
|
yuh yaaa İbrahim Toraman gibi bi adamı almamıslar yuh yaaa yedekten kurtulamayan Kazımı almıslarda bu sene harikalar yaran Serdar Özkanı aLmamıs... yazık ya gerçekten yazık |
bu kadroyla başarıyı yakalayamaz zaten toramanla nobre nin hakkı o forma |
aurelio yu çağırarak beni milli takımdan soğuttu zaten fatoş terim..sabri ayhan emre aşık takımın demirbaşları heralde..mehmet topuz nuri toraman hatta mehmet yıldız niye çağrılmamış acaba.. |
emre belözoğlu nu nası cagırır milli takıma yaa adam kendi takımında kaç aydır oynamıyor rezilligin bukadarı kaptanlıkta verir golden sonra isviçrede basın mensuplarına el kol hareketide ceker komedi valla |
Bu kadro ile 1 puan almak bile başarıdır. Terim yine saçma sapan torpilli bir kadro oluşturmuş. Rezalet şimdiden geliyorum diyor.. |
şokkkk şokkkk şokkkk haydi hayırlısı |
Gelecek sezona tam kadra başlama fırsatı oldu |
kazım iyiki 1-2 maç iyi oynadı nerede topuz nerede s.özkan,ayrıca bu yılki performansına göre mehmet yıldız'ı da almaması büyük haksızlık |
sadece nihat için izleyeceğim maçları |
Mehmet Yıldız, Mehmet Topuz ve İ.Toraman bu milli takım kadrosunda kesinlikle olmalıydı bence...3'üde haketmişti, en azından bu kadrodakilerin bir kaçından daha fazla haketmiştir, bunu rahatlıkla söyleyebilirim...Kazım'ı çağırıp Topuz'u çağırmayan, Emre Aşığı veyada G.Zan'ı çağırıp Toraman'ı çağırmayan zihniyeti anlayamıyorum bi türlü!..Bide merakla bekliyorum, Mehmet Topal gibi pırıl pırıl bir türk oyuncuyu mu oynatacak ön liberoda, yoksa devşirme olan diğer Mehmet!i mi oynatacak, ligin ikinci yarısındaki maçları ortada ikisininde, hangisi daha çok hakediyor çok açık aslında ama bakalım Fatih hoca yine skandal kararlarından birine daha imza atacak mı? |
bence cagirilan kadro iyi sadece 1 veya 2 tercih dogru degil bana göre.mehmet topuz diyorsunuz ama üst düzeyde hele hele avrupa sampiyonasinin yükünü kaldiramaz.ibrahim toraman hep bir hataya gebe futbolcu bana göre ve mehmet yildiz bakmayin türkiye liginde iyi oynadi bu sezon bisey demiyorum ama milli takim oyuncusu degil |
gs milli takımı uğraşı içinde olan 150 bin euroluk maaşı olan fatoşu kınıyorum . . |
Servet'ten sonra Gökhan Gönül'de büyük ihtimalle kadrodan çıkarılacak, sakatlanmış.Hazırlık maçlarını da düşünürsek bu takıma daha giren çıkan olur.Halil Altıntop, Colin Kazım, Tolga, Emre Aşık, Tümer Metin bence gereksiz isimler.Nihat dışında adamakıllı bir forvette yok.Şu saydığım adamlar bi şekilde Şampiyonada oynayamayacak şekilde bi sakatlık makatlık geçirse de Adam gibi adamlar dahil edilse takıma. |
Alıntı:
Ben daha kötüsünü diyeyim:"Gol bile atamayabiliriz; yani 3'te 0 olabilir." Bunun kadroda şu var, şu yokla değil de geçmişle alakası var. Milli takımın ne yapacağı belli değil, 11'i belli değil; ama ev sahibi İsviçre, Portekiz ve Çekler'in ne yapacağı belli bence. Gerçi Rosicky olmayacak diye biliyorum; o bir umut olur mu, yorum sizin! |
defansı ortasağayı forveti çok guzel kurgulamış kalede elbet soırun yaşıyacaz... ama istatisliklere bakınca hepsi formda futbolcular.. |
İbrahim Kaş iyi topcuydu yazık oldu |
Türkiye`de Saat: 09:33 . |