![]() |
Batuhan sakatlandi ...! Batuhan Türkiye - Bosna macinin 38.dk´da sakatlandi omuzu cikti herhalde insallah bisey olmamisdir yaa |
Keşke ilk 11'de başlamasaydı, F.Terim kahraman olacağım diye Batuhan'ı resmen harcadı!..Umarım ciddi bir şeyi yoktur Batu'nun... |
Omuzda sorun varsa toparlanamaz valla Gökhan Zan misali.. =) |
Batuhan'ın omzu çıktı! http://www.sporx.com/images/1/297/867_sondakika001.jpg Batuhan'ın omzu çıktı! FLAŞ! (A) Milli Futbol Takımı aday kadrosuna ilk kez çağrılan Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz, Bosna-Hersek karşısında ilk 11'de sahaya çıkarak ilk kez milli oldu. İlk kez Milli olmanın sevincini yaşayan Batuhan, Bosna Hersek ile oynanan maçın 38. dakikasında talihsiz bir şekilde sakatlanarak oyun dışında kaldı. Bosna Hersek forması giyen Berberovic ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Batuhan Karadeniz'in gelen ilk haberlere göre omzunun çıktığı ifade edildi. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Batuhan Karadeniz'in yerine oyuna Nuri Şahin'i sahaya sürdü. 11.10.2008 |
Tahlihsiz bir olay geçmiş olsun... |
nazara geldi vala batu |
geçmiş olsun... |
geçmiş olsun çok çok... 11 de başlamasıda hataydı bence |
Geçmiş olsun. |
geçmiş olsun batugol |
En kötü olaylardan biri omuz çıkması. Sürekli tekrarlayan birşey, yaşayanlar vardır belki. Bu arada gerçekten Batuhan'ın böyle bir sorumluluğa verilmesi pek doğru olmadı. Dakika 60-70 olunca alırdı oyuna, fizik olarak yıpranan rakip defans için daha zorlayıcı etken olurdu. Fatih Terim artık eski günlerinden çok uzak ve ne yazıkki olan yine bir Beşiktaş'lıya oldu orası kötü.. |
valla çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşir.eğer devam etseydi batu dan gol bekliyordum. |
En büyük hata Batuhan'ın oyuna ılk 11'de girmesidir.. Son 15-20 dk kala bize daha faydası dokunacagına eminim Dinamikligi ile yorgun Bosna savunmasını rahatca aşabilirdi ama bunu bir tek Terim görmedi Umarım çabucak iyileşerek sahalara tekrar döner |
mutlu oldun mu onu merak ediyorum TERİM!!! Alıntı:
|
maalesef şanssız bi sakatlık çıkan omuz tekrar kolaykolay düzelmiyo maaesef gökhan zan misali...inşallah biranönce iyileşir genç yıldızımız...geçmiş olsun batuhan... |
ya ınsallah kronıklesmez acıl sıfalar batuhan |
acil sifalar diliyoruz ,mactada cok istekliydi ama bir turlu istedigi toplari gonderemediler ona |
insallah toparlanir hemen |
fanatik gazetesinde estonya maçının kadrosundan çıkarıldığı yazılmış |
en şanslı takım türkiye |
:S allah acil sifalar versin :( |
o cüneyt tanmanın şom ağzı yüzünden oldu |
ya çak üzldüm Allah acil şifalar versin nazra geldi heralde |
inş bisi olmamıştır yaa kesin nazara geldi kesin |
yandık valla yeni bi gökhan zan vakası galiba |
Türkiye`de Saat: 01:24 . |