![]() |
nobre mıllı takımda oynamayı kesınlıkle hakedıyor ama terım basta oldugu sure bu bana cok zor gelıyo |
nobre dururken başkasınıda çağırmak ne oluomuş hiç anlamdım.Fatih terim bu ne yapacağı belli olmaz!!! |
Fatih Terimin yaptığı işleri ciddiye almıyorum istediği kadar başarılı olsun gözümde pul kadar değeri yok isterse dünya kupasını alsın. |
sanırım Terim,nobre,fatih tekke,ümit karan gibi oyuncuları pek tutmuyor nerde abuk sabuk oyuncu var onları çağırıyor..Kendi bilir ancak resmen cinayet işliyo bile bile lades oluyo.. |
ne arollo ne nobre nede başkası türk milli takımın formasını türkler giysin |
deivid topçu mu hastır lan . . uzaktan şut çekmekten başka bir b.ka yaramayan biri nobre alınması lazım . . |
kesin nobreyi beşiktaşta diye almıyo uyuzluğu var iştehttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
Bu adamda zaten bir tuhaflık var ulan adam 2 maç bile oynamadan milli yapmaya kalkıyor bizim nobre sezon başından beri afdersiniz bir tarafını yırtıyor iyi oynuyor mücadele ediyor bizimkine dönüp bakmıyor bile yuh yani yuh |
Bu form düzeyine nobre oynamazsa çok çok yazık olur.Şu an türkiye liglerini bırakın avrupadada en formda oyunculardan bi tanesi.Yazık ediyolar bu adama.Hem pivot görevi görür.Hem de golcülüğü we hırsıyla takıma çok şey katar.Şu an itiraf etmek gerekirki nobre beşiktaş için çok büyük bi güç... |
Türkiye`de Saat: 09:39 . |