![]() |
İbrahim Toraman Milli Takımımıza Alınmalı mı ? (Anket) Beşiktaş defansının önemli isimlerinden biri olan İbrahim Toraman sizce Milli Takıma alınmalı mı ... Besiktasforum.NET |
Servet ve Emre güngör ün uzun süreli sakatlıklarından sonra İbrahimin şansı daha da artı sanıyorumç. ama onlar sakat olmasa bile toraman kesinlikle milli takımı hakediyor. |
Suan icin kesinlikle alınmalı ama alıcak teknik adam yok malesef gene gider Emre Aşıgı oynatır defansda |
Anket devam etmektedir...Yorumlarınız!!! |
kesinlikle alınmalı bence servetin bile bu milli takımda yeri varsa toromanın kesinlikle yer alması lazım! |
Alınmalı.. |
alınmalı tabikide |
Alıntı:
|
Biz ;Toraman'ı çok beğeniyoruz ancak,kabul edelim ki o kesinlikle uluslararası standartta bir stopper değil. |
Milli Takım olarak uluslararası bir stopere sahip değiliz ne yazıkki...Ne Servet ne Emre Aşık ne G.Zan ne de Emre Güngör'ün Toraman'dan bir üstünlüğü var, hepside normal, vasat oyuncular, ama kötülerin iyisiler kuşkusuz...Ben herzaman Toraman'ın Milli Takımda olması gerektiğini düşünüyorum, Servet'ler Emre Güngör'ler sakatlandı diye değil yanii...Ama F.Terim'in Toraman'a bir kastı olduğu belli, Terim tamamen duygusal kararlar verdiği için Toraman'ı kadroya almıyor, bu kadar sakata rağmen yine almaz diye düşünüyorum... |
Türkiye`de Saat: 13:49 . |