![]() |
TERİM:''Hata bende'' "Türk spor tarihinin gecesi olabilirdi, Türk milli takımı bunu kaçırdı" diyen Fatih Terim, 2 maçta 0 puanı hak etmediklerini ifade etti. Kazanma isteğinin son dakikada hata yapmalarına neden olduğunu ifade eden Terim, "Hata varsa, seçimleri yapan olarak bu benimdir" dedi.. |
sanki sen söylemesen biz bilmeyecez terim! |
yook yok terim suç bende.sende kesinlikle değildir. |
bu ne kazandırıyor ki sana,hata benim demek? hata seninse Git Terim!!! |
Tutan Yok seni Sinyor TERIM , Bye Bye ;) |
Eğer ki Türkiyeyi düşünüyorsan görevini derhal bırakmalısın sayın terim... |
hele şükür anlamış |
Suç onda suç bunda ... Her maçtan sonra bunları tartışmak çok üzücü gerçekten. Fatih Terimin egolarının esiri olduğunu , takıma oyuncu seçerken duygularını karıştırdığını ve adil olamadığını bende kabul ediyorum. Ama kendisinin başarısız bir teknik adam olduğuna inanmıyorum. Herşeye rağmen milli takımımız bize Euro 2008de inanılmaz sevinçler yaşattı. Bunda Fatih Terimin hiç mi payı yoktu... Çok acımasız eleştiriyoruz gibime geliyor. Kendisinin pek çok hatası vardır doğru ama bu benim Milli takımımızın arkasında durmamı değiştirmez. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu 2010 dünya kupası için benimde pek umudum kalmadı maalesef abicim ... Ama kesinkes katılamayızda demiyorum . Ben bu takımı nihat için hamit için ibo için ve daha saymadığım ne kadar hakeden oyuncu varsa hepsi için destekliyorum. Umudum körelmiş olsada tam olarak tükenmiş değil. Umarın katılırız. |
Alıntı:
|
Güya hata bende diyerek takımını eleştirilerden koruyacak, büyük hoca dedirtecek, her durumda mağlubiyeti bile tek başına üstleniyor denilecek. Yeter artık terim bırak inadı düş milli takımın yakasından ... |
bıktım ben fatih terimin kendi takımında bile ilk 11 e giremeyen leri milli takıma almasından ve takımlarında formda olanları görmemesinden. hani nerde toraman, nerde mehmet yıldız. nihatın ne işi var sakatlıktan yeni çıktı. hakan balta kim ne işi var stoperde. öööfff kaç maç oldu hep aynı. yakında hasan şaş milli takıma girer. |
Alıntı:
|
Akdora abimin yazdıklarının hepsine aynen katılıyorum.. Milli takım gerçkten bizim " ulusal, milli takımımz " olmaktan çıktı..Oraya seçilmenin iyi futbol oynamaktan, işini iyi yapmaktan, profesyonel olmaktan geçmediğini biliyoruz artık..O Kazım, Emreler, Sabri fln nasıl seçiliyor kim bilir fakat bizim Ekrem'in, İbrahim'in, Mert'in de herhalde onlar gibi yapması gerekiyor..:) Futbol değil de başka bi şekilde kendilerini ispat etmesi gerekiyor galiba.. Dünkü maçı arkadaşlarla toplanıp izledk..Aralarında Beşiktaşlı olarak bi ben varım..Baktım biri Fatih Terim'i övüyor, öbürü Kazım oynamalıydı diyor, diğeri Hakan Balta süper diyor, bitanesi "Batuhan kim yaw? O da topçu mu? Niye girdi?" diyor..Öbürü Üzülmez'e sallıyor..Ortam cidden böyleydi..Bi çok yerde de; statta, cafede, evlerde böyledir bence bu olay...Sahadaki takım bana milli duygularımı zerre hatırlatmıyor..GS-FB oluşumlu bir takım olarak bakıyorum ben..O yüzden de dünkü mağlubiyet sonrası olduğu gibi içimde ufacık bir üzüntü olmuyor.. |
Alıntı:
arkadaşlar artık milli maçlarda şu kulüp takımlarını unutalım.bi hollanda,almanya,ingiltere,ispanya,fransa taraftarını örnek alalım.milli maçı izleyenlerin tuttukları kulüplerin rengi ne olursa olsun o gün tüm herkes kırmızı-beyaz olmalı.milli takım bilincini sağlamalıyız. |
ya bu konuları neden buraya açiyorsunuz?? |
Arkadaşım futbol bölümüne sadece Beşiktaş la ilgili haberler. Konu Taşındı |
Terim kendi duygularını Milli takıma karıştırdıgı sürece başarılı olamayız. Sevmedigi istemedigi oyuncuları almıyor takıma ve bir futbolcuya bir kere kin duydumu onu asla geri almıyor. |
yani şu emre yi neden inatla oynatırsın onu bir anlayabilsem çatlıyacağım bakınız emresiz oynadığımız maçların istatiğine senin anlamsız egoların ve komplekslerin bizi bu hale getirdi her şeyi ben bilirim ben yaparım mantığı |
Maça yine doğru bi 11'le başladığını düşünüyorum F.Terim'in...Ama inandığı oyuncular, bizim de inandığımız oyuncular, başta Nihat, çok kötü oynadılar...Nihat böyle golleri kaçırırsa, F.Terim ne yapsın yaf...F.Terim'in oyuncu tercihlerini geçelim artık, ben İspanya maçının kadrosu açıklanmadan önce Toraman, M.Topuz, Yıldıray vs. gibi oyuncuların çağrılmayacağını biliyordum zaten, bilmemiz de lazım artık, hocanın onlarla bi sorunu var, gayet açık bu, tabiiki olmamalı ama var işte, adam kaprisli, en iyi benim havasında, ki öyle de yani türk hocalar içerisinde...Bi o var bide Denizli, ikisine de baktığımız zaman hep oyuncu tercihleri eleştiriliyor, sözleri konuşuluyor, ama ikiside tartışmasız türk futbolu için büyük hocalar...Ben 2 İspanya maçında da kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum, en azından 2 puanı hakettik bence, ama olmadı işte, Volkan bi salaklık yaparsa, Nihat ona yakışmayan golleri kaçırırsa, maçtan sonra da F.Terim eleştirilirse bu olmaz yaf...Terim'i bu maçta eleştireceğim tek husus var, o da ilk maçtaki gibi yanlış oyuncu değişiklikleri...Takımın en iyi 2 isminin çıkmaması lazımdı mesela, Semih-Arda ikilisinin yanii...Yine de her şeye rağmen yürkleriylen oynayan oyuncuları kutluyorum ben...İspanya'yı 31 maçlık serilerine son verebilirdik ama Volkan-Nihat ikilisinin beceriksizlikleri sonucu bu olmadı maalesef... |
yok terim estafurullah hata benim sende hata yok kesinlikle üzülme :) |
Hata federasyondaki sen hala baştasın. |
Alıntı:
|
bence suç terimde değil onu milli takımın başına getirende arkadaslar |
Terim hep bunu yapıyo hata sende en kötüsü senin için istifa etmek ya70-80 milyonun üzüntüsünü nasıl üstlenicen..... |
Alıntı:
Hak ediyosa bakılmasın tabi..Ben de bakmam ozaman..İstiyosa 11i tamamyle Fnerden, GSden kursun..Beni ilgilendirmez o..Ama kendinde demişsin hak edenler formayı alamıyor..Bu kadar basit olay..Benm kafamdaki, kalbmdeki Milli takım bu değil..Sadece bayrağmızı taşıyor diye de her türlü oyunun, her türlü pisliğin döndüğü bir oluşmu desteklemek çok da içmden gelmiyor..:) |
Alıntı:
|
terımın aklı mıllı takımda degıl kııı adam ıtalya lıgıne gıtmek ıstıyorrr gonderın gıtsınnnnn bu turk halkının bu kadar acı cekmesııı lazımmm |
nasıl bi milli duygu var bu adamda ya bide hata bende diyor utanmadan yok hata bizde biizm yüzümüzden yenildiniz töööbe biz dedik sana 90 dak emre b. oynat diye biz dedik sana nuriyi oyuna sok diye biz dedik sana kahramanlık peşinde koşan 4 kişinin içinden çımaya çalışan ardayı oynat diye hata bizde milliyetçi duygularımız varda hala destekliyorz |
Türkiye`de Saat: 20:44 . |