![]() |
hımmm ... tunik ler ve eşape şallar moda bu sene.. |
bizim bitmeyen modamızı tek geçerim :D bi pantolon bi gömlek :D... |
Alıntı:
Aynen ; |
Alıntı:
|
bu ne güzel bir modadır böyle yarabbim.... Kıyafetler güzel giyenler ise onlardan da güzel :D:D |
mühim olan rahatlık:D:D:D...pantolon gömlek ne kadar değişir ki ? :D:D:Ddeğişse değişse rengi değişir :D:D... |
Alıntı:
hepsi aynı hatun :D:D... |
Alıntı:
|
moda da kimm ne bulduysan giy tak takıstır al sana moda miilleti mi taklit etcem bu saatden sonra nerde özellik .. |
Alıntı:
|
hoş gözüküyor :) |
Alıntı:
Teşekkürler Tubacığım... |
Alıntı:
|
pantolon altına süper star üstüne gömlek üstüne sweet yeter de artar bana :D |
giyerim üstüme çubuklu formamı altınada siyah pantolonu bundan iyi moda mı olur:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzel,güzel...Bundan iyisini mi bulacağız ya İbrahim'e....:D Ben beğendim,gidip isteyelim...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
forumda herkes capon seviyo galiba :D:D...bi uzak doğu turu mu düzenlesek :D:D... |
|
kıyafetlerde manken de güzelmiş. Teşekkürler tubacım :) Tam yoldaşın kalemi manken :D:D abla görücüsü çoğalmadan gidip isteyelim kızı :D:D |
Alıntı:
|
Yaa ablalarım kardeşlerim yoldaşım arkadaşlarım işte benim yaa valla öyle bi sevap kazanırsınız ki anlatamam.... JApon olsun çamurdan olsun isterse hemen görücüye çıkıp isteyin benim için :D:D:D |
abi süpersin ya kız da süper anne duy çagrımızı:D:D |
Çağrılarınızı duydum Semracığım,Tubacığım ve de Mehlikacığım...Davranın Seferoğulları Japonya'ya sefer düzenliyoruz.:D Kızı almadan dönmek yok...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ablam işte benim yaaa sende olmasan turşucuda şıra olacaktım :D |
başaralı çalışma olmuş :D:D |
Alıntı:
İlk uçakla Japonya'dayım.:D Kıyafetleri de güzelmiş,gelirken bohçasına koysun onları da...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
nasılda biliyorsun yoldaşım var yaa :D:D |
Türkiye`de Saat: 14:59 . |