|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
12-07-2007, 15:44 | #1 | ||
Yardımcı Admin Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 10 |
McLAREN SUÇLU BULUNDU! Formula 1'de Ferrari ile McLaren arasında yaşanan casusluk davasında Mclaren suçlu bulundu. Uluslararası Otomobil Federasyonu, McLaren'in 26 Temmuz Perşembe günü Paris'te yapılacak Dünya Motorsporları Konseyi'ne ifade vermesini istedi. Formula 1 yönetimi, McLaren'in rakip Ferrari'den bilgi sızdırarak uluslararası spor kurallarını ihlal ettiğine hükmetti. Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA), bugün yaptığı açıklamada McLaren temsilcilerinin 26 Temmuz Perşembe günü Paris'te yapılacak Dünya Motorsporları Konseyi'ne gelerek, Ferrari'nin bu sezon kullandığı araçların dizaynı, teknik detayları, geliştirilmesi ve mühendisliğiyle ilgili çalınan bilgilerin ifadesini vermesini istedi. Formula 1'de sezona damgasını vuran skandalda, Ferrari'den bilgi sızdırdığı için daha önce Nigel Stepney'in görevine son verilmişti. Öte yandan, Ferrari'den McLaren'e bilgi sızması olayının ortaya çıkmasının ardından, Ferrari ile iş birliği yapan İngiliz takımı da Dizayn Şefi Mike Coughlan'ın görevine geçen hafta içinde son vermişti. Ayrıca Stepney'in McLaren'e sızdırdığına inanılan teknik detayları içeren belgeler polisin yaptığı aramalar sonucunda Mike Coughlan'ın evinde bulunmuştu. Ferrari takımının 13 yıllık çalışanı Nigel Stepney hakkında daha önce de terfi edilmediği için araçları yavaşlattığı iddia edilmiş, Monaco Grand Prix'sinden önce araçları kontrolden geçiren yetkililerin, yakıt deposunun girişinde gizemli bir toz buldukları belirtilmişti. Tozun benzine karışarak aracı yavaşlattığının ortaya çıkmasının ardından Ferrari takımı Stepney'e dava açmıştı.
__________________ | ||
|
12-07-2007, 15:47 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | Nigel Stepney'in Ferrari'ye garezi vardı sanıım,terfi edemediği için
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
12-07-2007, 16:34 | #4 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | McLaren i takım olarak çok severdim geçen yıllarda çünkü Montoya ve Kimi vardı,şimdiki pilotları biraz fazla havalı sanırım
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
12-07-2007, 18:07 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | her zaman mclaren, f-1 in ruhunun mclaren olduğuna inanıyorum zaten renkleri yeter sevmeye
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
12-07-2007, 18:21 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | siyah kırmızı ve gri ama önceleri beyazda çok belirgindi
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |