![]() |
Raikkonen Ferrari'de... Mclaren Takımının Finli Pilotu K.Raikkonen gelecek sezon Ferrari Takımı adına yarışacak.Fin tabloid gazetesi Ilta-Sanomat’ta dün yayımladığı habere göre Kimi Raikkonen gelecek sezon Ferrari Takımına transfer oldu. Beş yıllık yapılan sözleşme 2007 sezonundan itibaren başlayacak, sözleşmenin senelik değeri 32 milyon Euro, Ferrari Takımına toplam maliyeti ise 160 milyon Euro civarında olması bekleniyor. Kesin açıklamayı her iki taraf İtalya GP’sin de yapmayı planlıyor. kaynak:superspor.com |
EGEr shumı ayrılmazsa seneye ferrari kesin sampiyon olur, Ama bence shumı ayrılacagı için raikonenı aldılar.. |
aynn ole shumi herzaman takımda 1 numarada olmustur raikkonen yediremez kenine eger 1 numarali pilot olamazsa |
gitsin bakalım. siyah beyaz araba yakışıodu ama. |
schumi bence bu sene bırakıo herlalde büyük ihimalle şampiyon olarak bırakacak.... ondan raikkonen iş aldılar ... buz adamı hiç sevemedim ama belki ferrari kırmızısı onu ısıtır |
bir ferrari fanı olarak çok mutlu olurum raikkonen ferrari'ye gelirse... |
Schumi ayrılıyor demek ki......Çünkü Kimi'nin Ferrari'de ikinci pilot olarak yarışması imkansız........Kimi'ye de gündoğmuş oldu.....artık şampiyon olması eskisinden daha kolay.....ancak seneye sadece Schumacher değil, Ros Brown ve Jean Todt da F1'de olmayabilir....... |
ÜFFFFF ya olamaz ya ben artik Ferrariyimi tutcam ya. Ne güzel KIMI tutuyordum ne yapalim artik Ferrari |
AMA bence birakmiycam. KIMI dogru düsünse seneye kim daha iyi oldugunu gösterir Alonsomu KIMImi. ikiside ayni takimda olsa |
kimi geliyosa shumi gidiyo demek .yazık olur shumi ye. |
Türkiye`de Saat: 07:50 . |