![]()  |  

Schumi'nin yerine Kimi !..  İtalya Grand Prix'inin ardından Ferrari'den yapılan açıklamada, sezon sonunda emekliye ayrılacak olan Michael Schumacher'in yerine Finlandiyalı pilot Kimi Raikkonen'in önümüzdeki 3 yıl Ferarri adına yarışacağı belirtildi..  Ferrari'den yapılan açıklamada, halen McLaren adına yarışan Raikkonen'in, Ferrari ile 3 yıllık anlaşma yaptığı belirtildi.. Öte yandan Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın kontratı da 2008'e uzatıldı.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynak http://www.ajansspor.com/haber/153392  |  

schumi'nin bırakması üzücü o gerçek bir efsane...  ama en iy isiim ile yerini dolduruyorlar KİMİ RAİKKONEN  |  

efsane bu sene bitiriyor artık,ama zirvede ve hiç ulaşılamayacak yerde bitiriyor en azından,ve ferrari daha öncede konuşulduğu gibi en iyi adamla kapatmaya çalışacak schuminin yerini..   |  

KİMİ RAİKKONEN olması gereken en iyi isimdi çok yetenekli biri umarım şansızlığını ferraride kırar   |  

schumi nin yerini kimse dolduraz ama kimi en iyi adam seneye şampiyon kimi  alonso mercedes de bişey yapamaz  |  

Kocum be. Iste tam istedigim oldu. Schmacher hani 4-5 kez arkak arkaya sampiyon oldugu arabayi yapsinlar KIMiye tozunu atttirir Sampiyonanin   |  

şimdi KİMİ'yi tutabiklen tutsun ferrarinin üzerinde seneye pistler ağlicak beee :D  FORZA KİMİ RAİKKONEN  |  

ya ben bu adam için mercedesliydim artık ferrariliyiz..:)   |  

bence Kimi Raikkonen Ferrari'de başarılı olcak gibi görünüo...  zaten bu sezon McLaren de hep pit sorunlarıyla boğuşuyodu Ferrari'de bu sorunun olacağnı zannetmiyorum...  |  

kimi raikkonen adına sevindirici bir durum. ferrari takımında hakettiği degeri bulcaktır diye umuyorum.   |  
| Türkiye`de Saat: 11:49 . |