![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |    
 Arkadaslar sezonun basinda GE-LI-YO-RUZ diyen biz degilmiydik???    ![]() Ezikler yine yapacagini yapmis serefsizler 
				__________________   Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | |||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() 
				__________________   İlk AŞK BeşiktAŞK  Tek AŞK BeşiktAŞK   |  |||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     şerrefsiz bunlar ya..diycek bişi bulamıyorum..bu kadar haysiyetsiz..şerrefsiz olmaz bir camia..dün akşam bir ara fb cumhuriyeti tezi geldi aklıma..aynı anda da yunanlıların "magali idea"ları..eee ne de olsa ikisi de rum çocuğu..ne dersiniz biz de fener-rum cumhuriyeti mi desek..      ![]() 
				__________________   ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     şaşırmıyorum artık.    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     ben göremiyorum bu serefsizler nerede. geliyorlarmi gelsinler....    
				__________________    SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK,  HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... Konu eFSaNe55 tarafından (29-09-2006 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Kıdemli Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 25   ![]()  |     gelsinler bakalım gelecekleri varsa görecekleri de vardır elbet     ![]() ![]() 
				__________________   iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!  |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     nereye geliyorlar yaw randersı eledıler sankı kupayı aldılar hea alalalala mahalle  takımı yaw o    adamların 1.5 mılyon dolar edıyor futbolcuları onlarda kezBAN 8 milyon 
				__________________   Allah affeder çArşı affetmez KANARy@  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    junior-1903  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  
				 Tecrübe Puanı: 29   ![]() ![]()  |     ya ben hayatım da bu kadar özenti bir sey görmedim  her marşımızı her cümlemizi her şeyimizi çalıyorlar olmaz ki böyle ya  birilerinin dur demesi lazım    
				__________________   gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |