![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | hepsi birbirinden güzel emeğine sağlık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Dogdugum gün uzattim elimi.. Tutundum formana.. Ben ilk sana aşık oldum şu yalan hayatin inadına!! Duvarimda bi senin resmin.. Birgun bile degişmedi, düşmez dudagimdan ismin!.. Seninle başlıyo bitiyor her günüm! Gülüşüne mahkumum, bakışna sürgnüm.. Buralarda yagmur yagıyor yüregimde sevdan.. Senin için kaç kere yürüdm nevzat demirin yolunda.. Bu dunyada yanlizligimin tek ortagı sensin!.. Gelecekse hiç fark etmez acılar senden gelsin.. Seninle başlıyor bitiyor her günüm! Gülüşne mahkumum, bakışna sürgünüm.. Senin ateşin hiç sönmeyecek hayat sensin anla artk tek aşkim.. Sen iste dağları seninle delerim.. Cehennem buz tutana dek seni sevecegim.. Sen iste bu dunyayı durdurucam.. Guneşi senin gözlerinin rengine boyıcam.. SEN İSTE, uçurumlardan atlarım.. SEN İSTE, aşkına destan yazarım.. SEN İSTE, seninle herşeye varım... HERŞEYİM TEK AŞKIM.. BOBÔ'M SEN İSTE..!.. Cok sagol resimler icin ![]()
__________________ Ben kimseyi böyle delice kiskanmadim..Hic kimseye böyle yürekten baglanmadim.. Ben kimse için oturup aglamadim.. Yalnizca senin icin BOBÔ ' MM.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yirim seni ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anasını satim insan bide benim resmimi koyar ya ![]()
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |