![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | baki sana antipatik gelebilir ama baki iyi bir stoperdir.sol bekde is yapmadi ama stoper olarak su anki kadroda en iyilerden.. ama ne yazikki sen bunu anlayamazsin..senin icin iyi bir futbolcu ilhan gibi yakisikli olup reklamlarda falan oynamasi lazim.. ben bakiyi genclerbirliginde oynadigindan beri takip ediyorum...altyapisi saglam..tas gibi bi stoper...biraz kendine güvenci eksik..o da senin gibi futboldan fazla anlamayanlar yüzünden yükselemiyor....
__________________ bjkliyiz Konu santiagooo tarafından (23-12-2006 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (23-12-2006 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.. | |||
|
| | #5 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
tamam baki sol bekde oynayamadi ama dikkat ettiysen ben stoper olarak iyi diyorum..leverkusen macindaki hatasida penalti pozisyonuydu (ben staddaydim sonra tv de tekrar izledim ve penalti olduguna inanmiyorum).. benim icin iyi futbolcu profesyonel futbolcudur..profesyonel olmak icin altyapin saglam olmasi lazim..kendine iyi bakmasi lazim sakatliklari az olmasi lazim...bu özellikleri olmayan futbolcu asla profesyonel olamazlar..bi ara parlayip sonra kayip olup giderler..bunun icin en büyük örnek hepimizinde cok sevdigi ilhan mansizdir... hem su an baki gökhan zan sakat diye oynuyor..kulübede otursa bile problem yaratmaz
__________________ bjkliyiz | |||
| | |
| | #8 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Baki beşiktaşta biraz daha yedek kalmalı bence göndermek yanlış olur yedek kalarak pişmesi lazım
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |