![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ellerınden baska bişey gelmıyo napsınlar.... bızımkılerle yetınıyolar REZIL ler .......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | BEŞİKTAŞLI VE EZİK Ezik : "Kralını ben yaparım, ben yaparım diye bağırıyorsun daha bi numaranı göremedik " Beşiktaş li : "Allah,Allah" Ezik : "hakkını ver boğazının hakkını üret üret" bizden biri : "al abi, Noumanın ki." Beşiktaş li : "şunlarla bir olma boşver" bizden biri : "EZİK galiba abi. " Ezik : "hayal mahsülüsünüz hayal,çalarım bestelerini diyorum" Beşiktaş li : "sizin gibi gençleri iskelede görmek isteriz" Ezik : "ya bırak kardeşim lagaluga etmeyi ,çalarım bestelerini diyorum, sonra ben yaptım diye noter arama" Beşiktaş li : "takip et o zaman bizi takip et" stad anonsu : "maç birazdan başlayacak,lütfen japon bayraklarını açmayın" Beşiktaş li : "güzelce koyun çocuklar" Ezik : "illa bekareti vurgulayacak" Beşiktaş li : "bak size de bir iki beste adresi söyleyelim internetten çalın sonra ağlamayın" Ezik : "ya bunlar beyin gerektiren üretimler,bunlara anlıyacak beynimiz yok" Ezik : "Beşiktaş liiii,hahahahaha" Beşiktaş li : "bizi semtte bekleyin" tüplü-buğdaylı-kepekli-KORAYLI Beşiktaş li: "sen şimdi bestenin kralını duyacaksın" hakem : "düüüütttt" Ezik : "mikrofonlar ağladı beeeaa" Beşiktaş li : "dır dır yok dır dır yok,delikanlı oyna" Beşiktaş li : hooppp 3-4 olduu tribünlerden hep beraber : "bestenin parasını ver parasınıııııı" Beşiktaş li : "sana diyor hıhıhıhı" Ezik : " ühühühühühü" Beşiktaş li : "alın şu ezikleri diğer kurbanların yanına koyun" Beşiktaş li : "kardeşş biz sizi iskelede bırakalım ordan bir gün üretme hayali ile devam edersiniz kadıköye | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Hırsızlıklarını puan çalma,şampiyonluk çalma,hakem satın almadan sonra bizim şarkılarımızı çalarak devam ettiren ezikleri bakalım ilerliyen günlerde nerede hırsızlık yaparken yakalıycaz...
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ !!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |