![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Multi Media BJK mp3 video Resimler. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack (4) | Seçenekler | Stil | 
|    |  #31 | ||
|    Banned  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     salavat getimişler birde arkasından da küfretmişler.bunlar sanıyo ki bjk yla son maçlarıydı bu     serüven yeni başladı.seneye inönüye haluk ulusoy denen cins 5000 tane polis diker bursalılara bişey olmasın diye.ama yetmeyecek.
				__________________   Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel...  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #34 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 27   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 Katılıyorum kardeşim.. 
				__________________   Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!    |  |||
|   |        |  
|    |  #35 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     ananarınımı................ te küfrediyolar ama bu sene perişan etcez onları herkes özel olarak hazırlansın bu maça       |  ||
|   |        |  
|    |  #37 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2007  Yaş: 49  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Alıntı:  
 sana ben bursadan nasıl adam çıkar gösterip , dudağını uçuklatırdım ama neyse...!!! yaşın küçük...!!! reşit değilsin...!!! bakıyorumda bu konuda genelde hep bursalı diye geçiyo yorumlar.arkadaşlar lütfen.genelleme yapmadan yorum yaparsak , adresi düzgün yazarsak mektup adresine gider..ben bursalıyım ama Beşiktaşlıyım.bursasporlu değilim.ve eminim benim gibi bi çok kişi var bursada.bilip bilmeden bu kadar kişinin vebalini almak hiç de hoş değil.  |  |||
|   |        |  
|    |  #39 | ||
|    izmirli kartal  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #40 | ||
|    alayına gider  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     kendi kendilerine yaptılar kinlerini düşmelerini bize bağladılar, yenselerdi onlarda biz o sezon sebata da yenildik istanbulsporada yenildik rizeyede yenildik...    
				__________________   ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/multi-media/28840-bursaspor-taraftarinin-besiktasa-olan-kini/   |  ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Salary Calculator - calculator date, calculator bond | This thread | Refback | 07-09-2007 09:18 | |
| Web Link | This thread | Refback | 06-09-2007 14:26 | |
| YouTube - BURSA BESIKTAS MACI HESAP GUNU | This thread | Refback | 15-05-2007 23:12 | |
| YouTube - BURSA BESIKTAS MACI HESAP GUNU | This thread | Refback | 14-05-2007 17:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |