![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Multi Media BJK mp3 video Resimler. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu adam gercekten serefsızın onde gıdenıymış yaa.sen gel kac yıl bu formayı gıy sonra gıt yaws..kların formasını gıy. TÜMöR BİTMİŞTİR..
__________________ ...:::ANTİ-TEAM:::... İNTİKAM GUNU ICIN SAYIM BAŞLADI.. SİZ ISTEDIGINIZDE DEGIL,BIZ ISTEDIGIMIZDE GIDERIZ... ALAYINIZA ÖLÜM,ALAYINIZA VAHŞET. TEK GERCEK ANTİ-TEAM YALANCI DOSTLUKLARA IHTIYACIMIZ YOK.. BUGUNLERE SIZLERLE GELMEDIKKI SIZLE GIDELIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tumer Sen Niye Bu Kadar O...... Cocugusun Be Serefsiz Haysiyetsiz Seckin Haklisin Bu Tam Bir O..... Cocugu Emin Oldum Artik Gel Bakalim Gel Bakalim Inonuye Gel Bakalim Sopalari Gor Kufurleri Gor Delikanli Kim Bakalim O.... Cocuguuuuuuuuuuuuuuuuuu
__________________ BESIKTAS SENI SEVMIYORUM ALLAHIMDAN SONRA SANA TAPIYORUMMMMMM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o.cocugu tümer ınonuye fılan gelemz bı mac once kırmızı kart gorur cezalı olur götü demz o kadar sınırlıyım kı samsunspor deplasmanında trıbunler 90 dk.tumere kufredıyolardı anlam veremıyodum ama adamlar haklıymıs tümer SU KATILMAMIS SÜZME Bİ O... ÇOCUĞUYMUŞ...inş.bacagın kırılıp gotune gırer serefsız sen yarın VATANINIDA SATARSIN KÖPEK.....
__________________ ßE$İKT@ŞLIYSAN öVüN, DeiLSeN iTAAT eT !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |