![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Multi Media BJK mp3 video Resimler. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #13 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tek kelimeyle mukemmel..Muazzam bir coşku wardı tribunde..Ben tv de izlerken yerimde duramadım akşam..Eminim o maca gidemeyip macı tvden izleyenler şuanda benm gibi pişmandırlarr...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 3 kere inönüde bulundum, tv de hiçbi maçını kaçırmam, ama ben böle bi atmosfer hatrlamıorum. bilmiorum belki orda olduumdan öle hissediorum ama tarif edemem size orda hissettiklerimi.tüm dünya bence besiktas taraftarının ne kadar atesli olduunu gördü!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ağlanmaz mı be kardeşim maçı bıraktım zaten uzun süre çığlık atıp durdum.hiçbirşeyden habersiz minik kuzenim yavru kartalımda napıyo manyak gibi yüzüme baktı d.k larca ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | asla yanlız yürümüceksiniz çünkü arkanızda biz olucaz ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | puahahha ![]() ![]() dün gece güzel yürüolardı ![]() ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | süper muhteşem beşiktaşlılığımızın farkı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/multi-media/40024-iste-o-muthis-tezahurat-agliyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 22:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |