![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maç süper geçti ama trübün daha muhteşemdi diye bilirimki maçın önüne trübün şhow geçti hala seyredince tüylerim diken diken olyor
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Abi Sen Bu video´yu bana e-mail olarak gönderebilirmisn?? ben almanyadan geliyorum, arkadaslarima anlatiyorum CARSI büyüktür diya, ama inanmiyorlar. bu video´yu bana gönderip onlara göstermek istiyorum. e.mail adresim : forza_bjk1903@hotmail.de cok süpersiniz EN BÜYÜK BESIKTAS!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ANKARADA YASAYAN BIRI OLARAK AYNEN KATILIYORUM... ORDA PLMAYI COK ISTERDIM ARKADASLAR ...ALLAH SES TELLERINIZE ZEVAL VERMESIN.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bayılıorum buna dün istanbul maçındada süper yaptık ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi süper tek kelimeyle yaaa buradaki arkadaşlarım bunlar ne ya dioo böle birşey varmı diolar maç boyunca ardıardına msjlar geliioodu. işte biz bu yüzden çok büyüğüz ALAYINA GİDERİMİZ VAR BE. BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |