![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bende tümer'in beşiktaş dan daha fazla para alabilmek, pazarlık gücü yaratmak için fenerbahçe ile görüştüğü kanısındayım. ama sert kayaya çarptı ve ummadığı bir tepki ile karşılaştı. Zaten bu olayın ardından tümer in 5 yıldır içinde olduğu beşiktaş camiasını tanıyamadığını görmüş olduk. hala beşiktaşın değer yargılarını çözememiş.Bu arada onun için yapılan videoyu çok beğendim emeği geçenlerin ellerine sağlık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dj ertan bence dogru sözü söyledi konusurken bile saçmalıyodu ben bu stadın yolunu biliyorum zaten diyo yok bilmeyeceksin sanki fener deplasman maçlarına almanya arena stadına gitti allah sana akıl versin tümer hayatın bitti artık senin futbolcu oldun bizde fenerde bir hiç olacaksın tıpkı gidenler gibi yazık ama sevinmeliyiz iyiki gitti kurtulduk sergenle tümerin kavgası yüzünden dogru dürüst oynamadılar ve oynatmadılar kartala hayırlısı olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Beşiktaşla uğraşmak (G)üven (Ö)zveri (T)ecrübe ister | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |