![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | serefsiz tümer!!! artik benim icin öldün sen adi herif.... inönüye bekleriz... EN BÜYÜK BESIKTAS bunu aklina sok emi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tesekkurler kardeşim..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Tüymer Bey kardeşimiz yeşil sahalar yerine 6 ay içerisinde kendini yeşil kamuflaj içinde bulacak çünkü 33 yaşını dolduruyor, bu durumda Tüymer Fener'in elinde patladı gibi gözüküyor. 1111 no'lu yasada herhangi bir değişiklik yapılması şimdilik düşünülmüyormuş. Zaten askerden sonrada verim alamazlar, öyle gider o, bu da bizim kazığımız olsun fenerbostana.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sokağa atıcak parası var fenerin, biz 3 senede aldığımız oyuncuları (15 mlyn $) hepsini sokağa attık paranın, arada dikişi tutan bi toroman bi koray...
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kaldı ki o şerefsizler tümer'i misilleme yapmak için aldı..
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dj ertana katılıyorum.tümer köylü uyanıklığı yapmayı denedi ama içinde patladı.çokta duygusal adamdır hee.öyle heme nkopamaz bişeyden.jübileni yaparsın artık ocakta.ulan ben bu tümerle aynı tertip olursam hiç şaşırmam valla. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sağol shuc,ya inanın tüylerim diken diken oldu,******** serhat uluerene werdiği röpartajda neler söylüyor terbiyesiz herif,başını yastığa koyduğunda huzurlu uyuyabiliormu acaba çok merak ediorum,tümer 1903 kere allah belanı wersinnnnn
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |