![]() |
TOTTHENDAM maçı seyirci!!! http://img204.imageshack.us/img204/6784/01hm4zn7.jpg RapidShare Webhosting + Webspace maç öncesi 3lü RapidShare Webhosting + Webspace buyrun arkadaslar.... |
Süper taraftar, 90 Dakika Susmadilar maca bende gider bende susmazdim ama almanyadayim...Paylasim icin tskler... |
ben maçtaydım harıkaydık gene |
merak ediyorum sahada forma giyen futbolcular şu taraftara göz ucuylada olsa, bakıp ellerini vicdanlarına koyuyorlarmıdır acaba. dünyanın en büyük taraftarının karşısında top oynuyorsunuz. daha ne istiyorsunuz tigana ve sözüm ona savaşcı futbolcuları. beşiktaşın gerçek sahipleri bizleriz. biz sevilmek için sevmedik |
besiktas taraftari oldugum icin cok gururluyum ve sevincliyim, ve bu macta kaybetmis olabiliriz ama herkez bizi konustu...gecen sezon burda lütfen küfür etmiyelim demistik, hersey cok güzel olacak demistik, ve gercekten öyle oluyor, hersey ii dogru gidiyor, ok takim kaybetdi, ama simdi aziz baskan kalk ve benim taraftarim türkiyenin en iisi de bakayim, herkez nasil gülüyor sana...bu günlerie gördüm yaa, küfürsüz temiz off, en büyük taraftar biziz..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
cok sagol lazim oldu :) |
resim yeter sadece herşeyi anlatmaya. |
Alıntı:
aynen kardesim herkes beyaz giymiş süper bi görüntü hayranlık uyandırıcı... |
tesekkürlerrrrrr............. |
eline sağlık çok yararlı oldu |
Türkiye`de Saat: 10:29 . |