![]() |
karakartal aşkı şair de eder adamı:) şahkartal kardeşimin katkilariyla:) |
çok güzel olmus kardeş yaw bişey sölicem ben bi video eklicemde nasıl yapacam 2 saattir uğrasıyom olmuyo |
özeline bak oraya yazdim.. YouTube - Broadcast Yourself. sitesine gir kayit ol ve videonu oraya upload et sonra biraz bekle -benim ki 2 saat sonra aktif oldu yükledikten sonra- zaten yüklerken bir baslik gireceksin o baslikla arama yaptir ayni siteden ve videonu buldugunda o linki kopyala ve burada mesajini yazarken youtube logosuna -yukarida sagda- tikla ve sonra ctrl v tuslarina basarak yapistir yada maus ile sag tiklayarak da olur -- ve mesajini yolla .. dikkat etmen gereken nokta [youtub]......[/youtub] link ..... kisma gelecek.. kolay gelsin.. |
eline sağlık sonatcan kardeşim güzel olmuş yalnız ben inadına lucescu diyenlerdenim |
teşekkürler. |
ellerinize sağlık... |
vaaay vaaay vaaay süper olmuş sonatcan helal dostum süpersin valla emeğine ağzına sağlık |
tüm tesekkür eden arkadaslara vakit ayirdiklari icin tesekkür ederim.. |
teşekkürler eline sağlık |
sonatcan eline sağlık harika bi video olmuş |
güzel olmuş kardeş..özellikle ilk kısımları süperdi ;) |
begendiginize sevindim kartal dostlarim.. su Almanlari yenelim de hep beraber sevinelim:) |
teşekkürler kardeşim |
iyi olmuş |
Cok guzel olmus saol kardeş ...tigananın resmi cıkınca .kimimiz inadına diyence çok guldum :D |
süper sagol ;) |
süper olmuş ellerinize sağlık... |
kardeş mükemmel olmuş.sağolasın. |
madem bu kadar begendiniz, ben de bir ara ikincisini yapayim:) |
süpermiş |
Alıntı:
|
güzel olmus ellerine saglik... |
ben begenmedim |
cok güzel olmus sonatcan eline saglık :) |
SoNatcaN harika olmuş ses tonun çok iyi bence. Tebrik ederim sesine sağlık öncelikle... |
ellerine sağlık sonatcan çok güzel olmuş yanlız bu kanun taksimi nerden bulabilirim çok güzel çalmış :) |
sahkartal adli kardesimizin yolladigi bir mp3 dü bu.. birkac arkadas bu mp3 ü begenmediklerini ifade etmislerdi ben de bir besiktas siiri ile dinlerlerse begenirler diye düsünerek mix yapmaya calistim nacizane.. yani bu melodiyi sahkartal adli forum arkadasimiz yolladi, forumda aratirsan bulursun saniyorum.. bu arada tüm (begenen / begenmeyen) dinleyen ve cevap yazma zahmetine katlanan arkadaslarima tesekkür ederim.. |
Alıntı:
|
süper olmuş:)emeğine sağlık.. |
eyw abi 10 numara olmuş. sana da bu yakışır. eline ağzına sağlık.. |
Türkiye`de Saat: 21:13 . |