santiagooo | 23-12-2006 15:13 | Alıntı: iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 200758)
ya burda yüzlerce kişi eleştiriyor onlar futboldan anlamıyor senin gibi tek tük birielri çıkıyor siz anlıyorsunuz futboldan öyle mi...ya adamlar akalsa paf takımda bile oynatmam diyenler var...Gençlerbirliğ idalga geçiyor adam bizde yedekti siz nasıl alıp 11 de oynatıyorsunuz diye...Leverkusen maçında yaptığı kazmalık ortada...İbrahim Toraman ve Gökhan Zan ikilisi ondan kat kat daha iyiydi...ayrıca benim için iyi futbolcu nedir biliyormusun ?? canla başla mücadele eden...giydiği formanın hakkını veren hele bu futbolcu Beşiktaşta oynuyorsa ruh taşıyan futbolcudur...takıma faydası olan futbolcudur...baki gibi adamlar değil.... | yüzlerce kisi biseyi savundugunda, o seyin dogru oldugunu kanitlamaz...zaten öyle olmus olsaydi takimda teknik direktör diye birsey olmazdi..ilk onbir icin bi anket yapilirdi en cok oy alan futbolcular oynardi..
tamam baki sol bekde oynayamadi ama dikkat ettiysen ben stoper olarak iyi diyorum..leverkusen macindaki hatasida penalti pozisyonuydu (ben staddaydim sonra tv de tekrar izledim ve penalti olduguna inanmiyorum)..
benim icin iyi futbolcu profesyonel futbolcudur..profesyonel olmak icin altyapin saglam olmasi lazim..kendine iyi bakmasi lazim sakatliklari az olmasi lazim...bu özellikleri olmayan futbolcu asla profesyonel olamazlar..bi ara parlayip sonra kayip olup giderler..bunun icin en büyük örnek hepimizinde cok sevdigi ilhan mansizdir...
hem su an baki gökhan zan sakat diye oynuyor..kulübede otursa bile problem yaratmaz |