![]() |
Beşiktaş Forması Arıyorum Arkadaşlar Beşiktaş'ın Ajax maçında sahaya çıktığı mor bir forması vardı... Nereden bulabilirim? Veya elinde olan satılığa çıkarabilirmi??? Kimse satmaz ama şansımı deneyim dedim. |
Besiktas mor forma hic giymedi senin dedigin forma gri'dir mutlaka |
ilk defa szden duydum :D |
bende soledim mor forma hic giymez bjk ama ajax macinda gri forma giymisti yanlismi hatirliyom yoksa:confused: |
yuh be evdeki pc başında olsaydım şap die gösterirdima ma şimdi bulması uzun sürer neyse ama vardı hiçte yakışmıodu bence |
bende gri formayı gördüm ancak mor formayı ilk defa sizden duydum ! |
sen daha çok şeyler duyacan :D |
siz deinince kim soyledi mor formayi ben soylemedim ???????? |
sadece konuyu acan soyledi mor formayi |
sifo o macta gol atmisti hatirlyom forma biraz mordu |
ne mor'u yaaa isterseniz pemde deyin :D grey formaydi o forma |
Arkadaşlar mor formaydı işte... Google'dan (beşiktaş mor forma) diyede aratırsınız yorumları görürsünüz... Herneyse, arşivliyorum... |
ben biliorum kardes ama o şu anda tarihi eser oldu ama bi bakiim olan varsa sana haber verriim |
Eywallah dostum.. Sağolasın.. Walla bulursan çok sevinirim.. Warsa 1993-94 senesinin abilerinde vardır.. Para sorun değil... Tekrardan teşekkür ederim.. |
Alıntı:
|
O mac o gün unutulmaz hele Sifo :) Ercan Taner :) sanirsam gri formaydi ama janjanli, sadece o macta fiydiler galiba zaten... Ogun birde seyirci girdiydi maca öff öff.-. |
evet ben hatirliyorum...kesinlikle mor du ama nerden bulabilirsin bilmiyorum... |
Bir ara öyle nostaljik formalar satılacaktı İnönüde ki store da.Sonra güme gitti herhalde o proje.Vallahi bulsan bulsan şifo da sergen de yada oynayan futbolcularda hatıra diye saklamışlardır.Çünkü piyasa da kimse de görmedim o formadan! |
walla ne yalan söyleyeyim be de mor forma falan hatırlamıyorum. |
Alıntı:
ama eski formalardan, arkasında beşiktaş amblemi olan, sırtında ve önünde 3 çizgi olan, cl forması 6 numara (iankov) ve sadece omuzlardan (classic) 3 çizgili stephan kuntz'a ait (11) numaralı forma hala mevcut elimde . değeri paha biçilemez ama.. sadece paylaşmak istediğimden yazdım ;) Forza ßeşiktaş.. |
Alıntı:
|
ajax maçındaki formayı bir çok maçta giymilerdi bizimkiler güzel bir formaydı ama şifonun golü çok güzeldi. bu golün videosu forumda var. |
Şifonun golüyle öne geçmiştik ama maçın sonuncu 2-1 bitmişti :( forma morumsu kötü birşeydi ama vardı öyle bir forma |
kötü dediğin formanın üzerinde bjk amblemi vardı |
ya bende var gri değil ya mor eee nekadar istiyon durbensana msn mi vereyim oradan konuşalım asiegeli@msn.com |
www.asiegeli@msn.com u kaydet bende var mor bi forma |
Ok, önce foto, video vs.. çek, görelim formayı sonra hertürlü ben ordayım... |
baq bende ilk kes duyuyorum gercekten warsa sole bi resmini falan gosterebilirmisiniz merak ettim |
gri Alıntı:
haklısın o forma griydi ama hakikaten güzel formaydı |
ajax maçıydı parlak kumaş ve eflatun mor karısımıydı forma, sadece o maç giydiler bidaha da giymediler.. |
ajax maçıydı parlak kumaş ve eflatun mor karısımıydı forma, sadece o maç giydiler bidaha da giymediler.. |
ya nasıl bilmezsiniz mor formayı cenk giyiyo ya tribünde... adidas forma galiba ya adidas ya reebok |
Alıntı:
yok usta sene 1993 tü,mordu forma 2-1 kaybetmistik ajax a,bi dahada giymediler zaten |
Alıntı:
|
adidas forma biliyorumda morumsu bi şeydi griyi de andırıyodu güzel bir forma yandan kırmızı-siyah çizgiler vardı |
Türkiye`de Saat: 06:50 . |