![]() |
Çok güzel çıkmışsınız.İnşallah gs maçında beraber oluruz... |
Alıntı:
|
forum un toplanma maçı gs olsun daha zaman varken herkeze ulaşalım |
resimler super, herkez guzel cikmis. |
Gs maçında şenlenecek forum... |
Alıntı:
|
ya harikasınız valla.keşke orda olabilsem:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hepimiz gs macındayız kısmetse hemde forum üyeleri birbiriyle tanısır |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bende yeni üyeyim forumdaki arkadaslık super umarım benide aranızda kabul edersiniz herkese şimdiden tşk gese maçında gorusuruz artık |
Johnny o ne demek ya?Seni bas tacı yaparıs aramıza hos geldin biz sefil macına organize olduk bile forumca gideces.Ezik macınada gideces bazı arkadaslar..Forumdan ya da benim msn den ulas ya da diğer arkadaslara sanada yardımcı oluruz tekrar hos geldin forumumuza...isyanimi_bagisla@hotmail.com |
|
bjk-sivas maç resimleri |
|
hawalı çocuk keşke ben koymasaymışım resmi:) |
|
Olsun millet 3 boyutlu görmüş olur, hani zoom moom olaylarına girdik falan filan yani:) |
3. boyutu gördük bugun maçta... sinir oluyorum |
|
atmosfere bakın ya |
atmosfer gercekten super, orda olamamak beni kahrediyor :( |
super resimler tesekkurler |
havalı cocuk senmı cektin resimleri cok kalitelı |
slm ihşalah daha cok maçta beraber daha kalabalık arkadaşlarla gıtmek dılegiyle bu arada foto super cıkmış eline salık karabey.... |
güzel resimler paylaşm için saol |
endamınınız yeterrrrr |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tek tesellimiz FB - GS - TS maçlarını kaznmaları olur artık . Ben MAnisa maçından da ümitsizim. |
atmosfer harika gercekten.ah bi de orda olabilsemmmmmmmmmmm |
bencede Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ewet orada beşiktaşımın yanında olamamak benide kahrediyor:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yazik ya bu taraftarlara ne gunahlari var bunlarin http://www.besiktasforum.net/forum/i...milies/mad.gif |
Ya arkadaslar kendi kendimize ezik muamelesi yapmayalım :D |
inanmiorum ki oraya gidenler gittiklerine pisman olmuslardir....zaten taki´min seyirciyi eglendirdigi yok bunu herkez biliodu...ne güzel eglendiler tezahuratlarla......tabiki herkez takiminin kazanmasini görmek ister ama bana sadece orda olmak bile yeter |
Türkiye`de Saat: 04:42 . |