![]() |
Alıntı:
|
biraz göbekli mi çıkmışım ne:) sizlerle beraber olmak,beraber maç izlemek gerçekten çok keyifliydi arkadaşlar,yeni maçlarda forumdan yeni arkadaşları da bekliyoruz aramıza |
Ya bende çekerim trabzon maçında hahaa..nasılsa kadroyu koruyalım yeni arkadaslarda gelirse iyi olur... |
ayıp ettiniz allah sağlık verdiği sürece tribünde beraberiz ;) |
Soldan Sağa; Yıldıray Abi(Karabey),ramco(misafir sanatçı)Beyaz Formalı:Kamil Abi(guleckartal),Çubuklu Formalı:Onur yani ben(x_dream_boy_x),Meriç(Asgaroth) |
fotomontaj gibi çıkmışız yani ee fotojenik bir grubuz olacak okadar :) |
Harbiden Montaj Gibi Çekmiş Benim Makina geLirken Bakıyorduk Enistemde öyle Dedi :D:D Ama O Sizin Karizmanızdan Kaynaklanıyor Benimkide Bi geLsin Asagıda GörceZ :D |
Soldan Sağa: Yarım çıkmış Yıldıray abi yani Karabey(abi kusura bakma :) ),ramco (misafir sanatçı)Kamil abi(guleckartal),Özgür(Besiktasim_1903),Meriç(Asga roth),Ufuk(UFUK_CARSİ) |
Heh Iste geLdim... Abi Hepimiz COk Yakısıklı Cıkmısız Beea :D Stadın Karizmatik Kartalları :p Yıldıray Abi Yarım Cıkmıs Be Görünce Amma Üzüldüm Heee :( |
Bu Taraftar Herşeyin En İyisini Hak Ediyor... http://img220.imageshack.us/img220/4416/hpim4169nj8.jpg |
Türkiye`de Saat: 07:47 . |