![]() |
Kadıkoy Hatırası Nasil k*ydu ama kadiköyde KORAY?! Duygulanmamak mumkun diil.. izlemenizi tavsiye ediyorum. http://youtube.com/watch?v=BYB1FiNvAGE&search=Carsi |
Bencede izleyin, çok harika... Ama sonuna kadar izleyin, filmin bitim senaryosu :D Kopucaksınız:) Paylaşımın için teşekkürler dostum. |
zuhuhuhuhuhuhuhu muhuhauhauhauha:Dkoptum walla eline saglik :))) |
muhhahaha :D tür erotik/komedi/maceraa sposorlarrrr damat tween puma lig tv Okeyy süper yaaa saol xarizmaaaa |
|
açayip olmuş ya çook komik erotik/macera/komedi ig tv puma okey |
The OriJİnal :D |
süer ya muhahahahah saolasın kardeş |
Gercekten cok güzel! Ellerinize saglik! |
arkdaşlar ne olur bir aramamızı kullanın aynı olan şeyleri oraya koyalım ayrıca paylaşım için yinede saol ! |
süper ya allahım en kötü o günümüz o kadar mutlu gecsin...:D |
kardeş çok güzel sağolasın. |
beyler bombasınız helaaal size...Saolasınız |
abı muthıs tek kelıme ıle ellerınıze saglık! |
çok Güzel Olmuş Ya Tebrikler |
süper olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık |
:)dehşet ya sağolasın walla |
kardeslerım ınanırmısnız bu vıdeoyu ızlerken tuylerım tıken tıken oldu ya walla.acayp bı gurur bu ya ınsallah ızmırde 3 mayıs da fb ye bı posta daha ca*karız:D |
Harika Paylaşim Için Tşk Ler çok Güzel Gerçekten |
süper ya teşekkürler paylaşımın için.. |
Abi olmaz böyle bişi ya sonu süperdi Tür:erotik/komedi/macera senaryo:tarih yazar;kartal bozar burda koptum ya sponsorlardan da okey e koptum varya cok yaratıcı..:D:D:D |
tek kelime mükemmel yapımda emegi gecen herkese saolsun |
ÖLümüne Beşiktaş... ya arkadaslar bu filmi indirabilmek için cok ugrastım ... ama bir türlü bilgisayara atamadım bunu bilgisayara nasıl indirebilecegimi bilen biri bana yardım ederse cok tşk ederim ya... mail adresim mudanyalimustafa@hotmail.com.. bu filmi indirip Ezikbahcelerin bilgisayarlarına yollucam |
sagol süper |
YALNIZ RIZA ÇALIMBAY UNUTULMUŞ YÖNETMEN RIZA ÇALIMBAY YAZILABİLİRDİ... |
-paylasım için tesekkürrr |
Türkiye`de Saat: 19:59 . |