![]() |
SİZCE İNÖNÜDEKİ BEŞİKTAŞ EZİKBAHÇE MAÇINDA NELER OLUR??? evet arkadaşlar sizce 5 mayıs saat 21:00 daki mücadele nelere gebe.hem sonuç açısından hem taraftar açısından hem futbolcular açısından hem pankart açısından. |
onların yaptığını yapmıyacağız.üçlüyle maça başlayıp ardından pulf faction,devamında da deli gibi tepincez.maç sonunda da Allah'ın izniyle galibiyeti kutlayacağız sokaklarda.pankarta gelince onu istanbuldaki arkadaslar düşünür zaten. |
onlara otoparkta adama dövmek nasıl olur göstericez arkadaslar siz galiba görüntüleri izlemediniz bir beşiktaşlı olarak izlerken sinirden deli oldum nasıl böyle bir seyi kabullenebiliriz bence gereken cevapı vermeliyiz ha mac sonu ha mac öncesi ama biz beşiktasız hic bir şeyin altında simdiye kadar kalmadık bundan sonrada kalmayız.(yanlış düşünüyorsam söyleyin) |
umutum kardeşim.bende görüntüleri izlerken deliye döndüm.ricomuza uçarak tekme atan ******** aziz karaktersizine dert yanıyodu.bu adam aziz karaktersizinin yanına yaklaşıp ona derdini anlatıyosa kıdemini kredisini siz düşünün.çakma TÜRK olan ninja kaplumbağa kılıklı marconun yaptığı ise kelimelerle anlatılacak durum değil.bizim yapmamız gereken beşiktaşlı sağduyusunu ve beşiktaşlı duruşumuzu bozmadan onlara gereken cevabı vermek. |
Alıntı:
|
o aurelio mudur nedir gördüğüm yerde tekmelerim |
umut arkadaşım bizde kabullenemuyoruz ama a desek sahamız kapatılıyor eğer bizde aynısını yaparsak puanımız kesin silinir adamlar zaten dünden razı önümüzü kesmek için biz bjk li gibi bjk döneceğiz cümle alem tarftar görsün yuhlamaylak bu işler olmaz |
hemen söyleyim ;bu kadar yaygaradan sonra fenerbahçenin etkisi altındaki hakem 4'lü sü bizi çıldırtacak!!!Ama onların hesaplarında olmayan futbolcularımız var ve en önemlisi BOBO muz var |
eller kırılır arkadaşlar ne olursa olsun biz 5 mayısta sagduyulu davranmalıyız omarco denen şebekde mac sonunda cezasını bulur marco tam bi fenerli olmuş delikanlı olsa paşamıza gelip arkadan vurmazdı öbür şebege gelince ona allah yardım etsin sokaga artık nasıl cıkacak merak ediyorum onunda işini er gec hallederiz beşiktaşımızın şerefli formasını terleten bir sporcuya tekme atmanın hesabı mutlaka sorulur ama biz ne olursa olsun mac öncesi ve mac anında sakin ve sagduyulu olalım beşiktaşımıza zarar verecek davranışlardan kacınalım... her zaman her yerde beşiktaşşşşş |
beyler bence olay sağduyuyu geçti o tümere tuncaya uğurua azize kiminle uğraştığını göstericez allah allah diye saldırıcaz soysuzlara herzaman her yerde şampiyon beşiktaş nobrede pascal gibi tombala çekseydi keşke inşlaah inönüde yapar... |
ne olacak yine yeneceğiz ve şampiyonluğa uçacağız.. taraftarımızda centilmen bir şekilde takımızı destekliyecektir..fakat tabi yine hakemler ön plana çıkarılacak bu eziklerin stratejisi haline geldi artık.ama beşiktaşımız her zamanki gibi yüreğiyle oynayarak hakemleride yenecek.. 1903'te doğdu bu renkler kartalın aşkıyla doldu yürekler seni sevmekle biz çok haklıyız sonuna kadar BEŞİKTAŞ'lıyız |
fenere yenilmemezlik serisini sürdüreceğiz... bundan eminim:) bunlar yenildiğinde yine ağlayıp zırlayacaklar birilerinde suç arayacaklar eee huyları zaten:D emzik hediye etmek gerek bunlara :D |
yencez ve şampiyon olcaz... |
bişey yapmıyalım da medeni nasıl olunur görsünler.... ezikler işte :D |
Alıntı:
umut bende öyle!!! agaroth sonuna kadar yanindayim... o p... yakalrsam..suratini parcalamazam,..:mad: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İlk Maçta olduğu Gibi olmalıyız.Onların Tuzağına Düşmeyelim yeter.Neler yaptıklarını görsünler... |
ya beyler kavga doguz olurda hangı erkek arkadan saldırır ya .hangı turk arkadan saldırır bu robınson cumasına turk kımlıgı werıeken anlatmamıslarmı turk lugun ozellıklerını bu adamın vatandaslıktan cıkarılması talebınde bulunuyorum |
ne sagduyusu ne centilmenliği dişe diş kana kan intikam intikam...görüntüleri izlerken sinirden çılgına döndüm sahamız kapanırsa kapansın eziklerden sonra inönüde 1 maç oynucaz onuda oynamayalım nolur kı ama su aurelio denen o.evladına,tümere be tungaya gereken cevabı maçtan önce maçta vede maçtan sonra en iyi şekilde verelim yani dövelim... |
aynen serdara katılıyorum ilk maçta sağ duyulu oldukta ne oldu karşılığı gördük onlara kimlerle uğraştıklarını göstericez özellikle tümerle tuncaya adamlar resmen tekme attılar bizde atıcaz ama önce gol sonra tekme atıcaz allah ne verdiyse allahtan tek dileğim tümerin bugünkü maçta sakatlanmaması.... |
bu ninja kaplumbağaya gereken dersi vermeliyizz arkadaslar...Bu sagduyu olayını sadece 1 takımın uygulamasıyla bir yere waramayızz...Ayrıca O tumorunde yaptıkları yadsınamaz derecede...Onların yaptıkları yanlarına kar mı kalıcakkk??bunun cevabını birinizversin banaa...Benım en deerlı oyuncumu deplasmanda hemde rakıp takımın otoparkında dovecekler ayrıca benm takımımda yıllarca oynamış ekmeğini yemiş bi gereksız kısı de attıığı gol sonrasında gereğınden fazla sewınc gosterısınde bulunacak ben tahrik edicek ben de elım kolum baglı oturucam oole miii??? |
2 tane atıp geri göndermemiz sanırım onlara yetecektir. |
Insallah bir tatsizlik olmaz. Simdi Nouma gibi birisi olacak, ve 2 : 0 üstünken onlar iyi bi tombala cekecek, en iyi cevap bu olur herhalde. |
bana soracak olursanız besıktasımız için sampiyonluk için kufur etmememiz lazım aksı halde cezalar alabılırıs bu yapılanlar onların yanında kar kalmıcak buna emin olun eger kufur edersek ceza kacınılmaz olur oyunun gidiş haline gore baktık yenıyorus ses cıkarmayalım ,baktık yenılıyorus allah ne verdıyse sahaya inelim kufur edersek kendimizi cezalandırmış olurus. |
bence cok sağduyulu olmamız gerek. ayağımıza kadar gelen bu fırsatı kaçırmamalıyız, kupanın ilk macında olduğu gibi sonuna kadar müacedele ve sabretmeliyiz gol ister 1. dk da isterse de 90. dk da gelsin yeterki kazanalım ve yeterki biraz sabredeli ( we tabii mücadele de...) ben yürekten inanıyorym ki biz bu sene sampiyonuzzzzzzzzzzz |
hadi kartalım son 4 hafta kaldı:):) |
ayrıca AURELLO gibi vasat ve kalitesiz bi futbolcuyu milli takıma cağıran her kimse yada kişilerse onları tbrk ediyorum, umarım bi daha ki aday kadroya cağırken bazı seyleri biraz düşünürler, ben acıkcası aurello nun yer aldığı milli takımın kazanmasını istemiyorum eğer onun cabasıyla kazanacaksak hiç kazanmayalım daha ii, atalarımızın kemikleri sızılıyo walla o orda o ay yıldızlı formayla oyun oynadıkca, nerde bizim MİLLİYETÇİLİĞİMİZ DEĞERLERİMİZ yaa |
adam bide ricoya saldırıyo, sen kimsin ln sme ricoya el kaldırıyon küfredecem ama zor tutuuom kendimi walla srffzz |
Türkiye`de Saat: 05:34 . |