![]() |
y.Demirörenin Gidis ani??? slm forum acaba birinde gecenki demirörenin golden sonra kalkis anini gösteren bi video varmi acaba |
Bende arıyorum ama hala bulabilmis deilim :D Bulur bulmaz eklicem |
forzadaki kardesler de kesin vardir..oraya üye olan varsa bi bakiversin |
|
saol bunu izlemek istiyodum bida ii oldu... |
kocum be gidise bak |
cok saol kartallica kardesim repi hakettin |
vayyy be aLayına RacoN heLaL BaşKanıma:p |
http://www.metrospor.com/FOTO/demirorenn_bykk.jpg Adam gibi Adam...... |
Alıntı:
bi kac ay sonra tersini demeyesiniz.? hani daha önce adama denmeyen kalmadi ondan soruyorum |
Acaba demiroren ayrıldıktan sonra azıze aşağıyı gösterip ne söyledi bence; 1:Taraftar küfür ediyor ben ne yapayım, ben mı kufur ediyorum susun deyınce susuyolarmı sankı.. 2:Taraftrara kızarak :Ne kufur ediyorsunuz birde maratonda oturuyorsunuz cıkın sahada oynayın attın gollerı ozman ..bak adam gitti rezil olduk yine |
ya işin açıkçası son dönemlere kadar ben de hiç beğenmiyordum ama bu kupa eşleşmesinden bu yana inanılmaz şekilde bir başkanlık yapıyo ve 10 kendisinden daha tecrübeli başkanları köşeye sıkıştırıyo gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyo helal olsun bu sene de transfer politikasında saçmalamazsa Beşiktaşımız uzun yıllar şampiyonluklara ambargo koyar |
hepside baka kaldi :Þ |
eee BJK baskanı bu, girişi de cıkısıda olay olmalı takımı gibi::D:D |
hadi be kartalım c. tesi 22:45 sokağa dök bizi |
İşte mevzu budur!Emin olun bunu bekliyorduk ve başkan yaptı... Azize'nin suratına tükürse bu kadar olmazdı!!!! |
En iisini yaptı walla Golu gordu iş bitti dedi ve gitti ...Hehehe ne koymustur ama aziz yıldırıma |
Türkiye`de Saat: 14:11 . |