![]() |
Fevzi'nin Bu Hatasını Hatırlayacak mısınız? Arkadaşlar şimdi Malatyaspor forması giyen eski kalecimiz Feyzi'nin yaptığı bu hatayı hatırlayacak mısınız bakalım. Eminim hiç biriniz unutamadınız. 1.03 Mb. http://www.hemenpaylas.com/download/682279/Ah_fevzi_ah_Turka58.mpg.html |
satti bu herif maci serefsiz |
cordobanin ayakkabisi bile olamaz bu herif |
Alıntı:
olamaz tabii |
Arkadaşlar Fevzi elinden geleni yapmıştı o macta unutmayalım hiç bir topcumuza da böyle sataşmayalım |
fevziden bence kaleci olamaz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
sendende BEŞİKTAŞ taraftarı olmaz...........! |
hatırlamazmıyım o zaman universitedeydim arkadaşlarla izliyoduk kahrolmuştuk |
izleyemedim ama bjk-gese maçındaki elinde kaçırdıp yediği golmu bu?eğer o maçsa yeni açıkda o gün kolumu kırıyordum onun yüzünden az kalsın:) |
adu zannedersem Fevzi o sene türkiye liginde gol kralı olmustu:) |
Alıntı:
|
fuck fevzi:) |
BU HAREKET SADECE HATAYDI , BU HATANIN CEZASINI ÇOK AĞIR ÖDEDİ,BEŞİKTAŞ'TAN VE EŞİNDEN AYRILDI... |
bence de yalnız kurt ;) |
Hatırlamazmıyım maç çıkışında sinirden yol üzerindeki tüm çöp tenekelerini yumruklamıştım Ah fevzi ahhhhh |
arkadaşlar kaleciler maç satıyorlar...fevzi,cordoba... |
sacmalamayın yaaa |
Alıntı:
|
yanı bncede satmadı herkese sattı dıemeız ozaman cordobada mı sattı ? tabıkıde hayır!sadece ıı kalecı deıldı okdar sankı ıı kalecımız oldugunda sukredıoruz da cordobayı gonderdıler de ne oldu? |
Cordoba Da Fevzİ De HİÇ Bİr BeŞİktaŞ Futbolcusu Da MaÇ Satmadi!!!!satamaz Da !!! |
o golde hatalı olan halilagiçtir |
Alıntı:
|
Arkadaslar izlediginiz bir goruntuye gore yorum yapiyorsunuz ama isin aslini bilmiyorsunuz. O top Fevzi'nin ayagina gelmeden once kucukce bir cukurun icinden sekti ve Fevzi'nin ayaginin uzerinden asti. Fevzi'de topu iskaladi. Hatta bu macin ertesi gunu, o zaman show tv haber yapmisti, cukuru da gostermisti, "Besiktasin sampiyonluk umutlari bu cukura takildi" diye yorumlamislardi. Ben de kendi gozumle gordum. Goruntuler o kadar kalitesiz ki izleyince Fevzi'ye kizmak normal. Orda asil hatali olan o geri pasi veren Halilagic'tir. Daglara taslara vurabilirdi ama pas verdi. Fevzi'nin kaleciligini ben de begenmiyorum. Ama bu goruntulerden yola cikarak Cordoba'ya bile mac satiyor diyorsunuz anlayamiyorum. Aramizda hala Cordoba'ya $ikeci diyebilenler var. Yaziklar olsun.. Bence artik tadi kacti bu forumun.. |
o gun unutulur mu hayatımın en kotu gunlerinden biri |
vayyy be gitti böyle bir şampiyonlukta :(:( |
Türkiye`de Saat: 21:14 . |