![]() |
Benimde Mezarım Böyle Olsun... YAŞARKEN DEĞİL ÖLDÜKTEN SONRA DA SENİ SEVMEK SEVGİLERİN EN GÜZELİ OLSA GEREK... http://img456.imageshack.us/img456/305/image1347mc.jpg http://img456.imageshack.us/img456/5499/image1363rg.jpg http://img456.imageshack.us/img456/1912/image1375rk.jpg ONLARDAN FARKIMIZ SANA AŞK'ımız... |
Ben böyle bi mezarda yatsam cennete girerdim heralde..Her yanımdan gecen bjk li bi dua etse...Ama cehennem olasılıgıda var ezikler ve sefiller beddua edebilir...:D |
Allah bana da aynisini nasip etsin!:) |
walla mezar taşımı bilmem ama vasiyetimi aileme sölemiştim,kefenim siyah beyaz olacak |
bende isterim böyle mezar taşı |
benim içimdeki sevda buyuk oldukca.. kalbimdeki beşiktaş sevgisi hiç bitmeyecek.. elbet oleceğim ama başka bi bedende yine seveceğim.. |
allah her kartala bole mezar nasıp etsın.amiiiin.:) |
isteyen beddua etsin isteyen küfür etsin Biz Beşiktaşlı Doğduk ole Ölücez . Dip Not : Cenazeme Pascal gelicekse hemen ölim.. |
ALLAHIM inş benimde böyle mezar taşım olsun |
ölesim geldi :P:P:P |
banada yaptırın ölünce ben vasiyetimdir |
allahım bu nası sevgi yaa.iyi ki beşiktaşlıyız.... |
|
cenazeme pascal nouma gelcekse ve mezarım böyle olcaksa hemen öleyim kurtuluyim su hayyatan |
w3allaha ben şimdiden yakınlarıma söyledim aynısını yazacaklar ve mezartaşım siyah beyaz çubuklu olacak |
w3allaha ben şimdiden yakınlarıma söyledim aynısını yazacaklar ve mezartaşım siyah beyaz çubuklu olacak |
durun yaaa daha gençsiniz,daha yaşayın hemen neden ölüosunuz ölünce böyle oluosa olsunda hemen ölmenin anlamı nedir yaaa!! |
adu benimde bu sekilde olsun:mad: cuneyt abi bu kutsal gorevi sana weriorum abi ben olursem eger bizzat sen ilgilenirsin olurmu:( |
herkes mezarının böyle olmasını istiyorsa daha ne bekliyoruz hadi ailemize vasiyet verip toplu intihar puhahahhaha:) |
Cok güzel Mezarlıkmıs bi tanede biz alak :D |
Super bunlar, insallah ALLAH bizede nasip eder 1 tane. Mezar tasima besiktas yazilacaksa, böyle ölum hos gelsin sefa gelsin. |
her beşiktaşlıya allah böle mezar nasip etsin .. |
Alıntı:
|
arkadaşlar her insan ölumu tadacaktır ama önemli olan öldukten sonra iyi anılmaktır iyi hatırlanmaktır mezar taşın iyi olmuş kotu olmuşhic önemli degil gönullerde yer edebilmişmiyiz o zaman tama işte |
harbiden cok etkilendim.vasiyetimde bunuda yazacam.yapsın çocuklarım:(:( |
Alıntı:
ben ettiririm merak etme |
umarım Allah banada böyle bi mezar nasip eder... |
umarım allah banada böle mezar nasip eder... |
cok gusel bea allahin izniyle yapariz belki |
inananlara ölüm yokdur denir,bir mekandan bir mekana göçdür, insanın bir tek sevgilisine kavusdugu andır, o mateme ne gerek? böle gelecekse ölüm varsın hoşgelsin... |
ölüm asude bir bahar ülkesidir bir rinde gönlü heryerede buhurda gibi yıllarca tüter ve serin selviler altında yatan kabrinde her seher bi gül acar her seher bir bülbül öter yahya kemal |
kim istemez kiiiiiiii????? |
vasiyetimi yazdım bende böle mezar istiorum:D |
ya ii güsel de gelip geçen ezikler beddua eder bi de :) |
paylaşım için saol |
cok güzelllll,sağolll |
vasiyetim hazır |
korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı... helal olsunnn |
Türkiye`de Saat: 09:48 . |