![]() |
Thierry Henry 100 Golu Orjinal DVD Thierry Henry Arsenal de oynadığı maçlarda attığı 100 gol.237 Mb lık bir video orjinal DVD görüntü kalitesinde guzel bir video.1 saat 15 dakika süren bir video http://www.sendspace.com/file/4974ui İyi seyirler |
verildi offf arama neden yapmiyorsun |
Alıntı:
çıkmıo aratıom arama yapmayı senden ii biliorum merak etme bana öğretme zaten bundan sonra konu açmıorum |
|
Alıntı:
arattım diyorsam arattım olay yaratmaya çalışıosan yaratırız merak etme |
beyler sakin olalım lütfen, shuc sende ne kadar aşırı tepki veriyosun ya konu açıldığı gibi silinebilirde kardeş germeyin birbirinizi. |
Alıntı:
ben germiorum kardeş ortamı germeye çalışan belli ama gererse bizde gereriz merak etmeyin ;) |
uleeeen yapmayııın...:D |
baksana a.q herkes giderci olmus :) |
RüzGar Yapmayın Ulan :| |
Alıntı:
yaptığım bi şey yok bunu düzgün bir dille anlatsa ben bi şey demem offff bilemem ne ayakları yapıyor bana sanki samimi arkadaşım benim adamla 1 kere muhabbetim bile olmamış artist artist konuşuo sesim çıkmıo die kimseye karşı böyle mi yapılması gerekio bundan sonra hangi konuyu neyi açıosa napıosa yapsın konu filandan açmıom bundan sonra |
Alıntı:
BU ARADA YAZILARINA DIKKAT ET REKLAM KOKAN HARAKETLER BUNLAR Neden acmiyorsun ki, Konu acmak herkesin hakki tabiiki senin konu acmak hakkin var ama Konu acarken http://www.besiktasforum.net/forum/search.php buraya bak ve senin acacagin konu daha once acilmisti bir kontrol et eger varsa konuyu acma yoksa ise konu ac ;) :) |
Alıntı:
benim seninle muhabettim yok bi şeyim yok offfffff açılmış konu bilemem ne yazmışsın daha güzel bir dille söylesen adam gibi cvp alırsın saçma sapan çocukça yazarsan cvplarda sana sert olur ilk başta kiminle nasıl konuşacağını öğren ondan sonra yaz tamam mı !!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar saçmalamışsınız ama,kırıcı olmayın be birbirinize,her şey geçici önemli olan dostluğunuz we beşiktaş gerisi yalan... |
bak sınem abla ne guzel acıklamış.ya ne gerenk varbunlara arkadaslar.abartmayın bu kadar alttarafı dosya paylaşılıyo,dostukdan kardeslıkden dahamı onemlı |
Alıntı:
bende öyle düşünüyorum ama arkadaşımız dosyanın daha önemli olduğunu farklı cümlelerle bana hissettirmeye çalışmış... |
Alıntı:
|
Alıntı:
önemli değil ama biraz daha kibar davranırsan sevinicem bende seni kırdıysam kusra bakma |
secko bosver abı takma bı herıı ne kadar takıyosun bırak onun olsun abı henry gollerı shuck sende bıraz sakın ol ok bı konuda bukadar tartısılmaz bıdaha konsa nolur oluymusun |
Alıntı:
ya tamam olay halloldy ne konu açmıom bundan sonra shuck açsın ;) |
boşverrrrrrrrrr |
Türkiye`de Saat: 10:21 . |