![]() |
FLASH HABER!!! (ÇARŞI AY'da) YÜZYILIN YALANI Yıllardır Dünya’ya aya ilk ayak basanın kendileri olduğuna inandıran Amerika’nın yalanı gün yüzüne çıktı. NASA’nın gizli dosyalarını ele geçiren muhabirimiz tüm dünyayı şok edecek bilgilere ulaştı. Ve bu bilgiler ışığında Çarşı’nın aya Amerika’dan daha önce gittiği ortaya çıktı. Herkes Neil Amstrong’un aya ilk ayak basan insan olduğunu biliyordu ama belgelerde bunun böyle olmadığı, aya ilk adım atan insanın Çarşı grubundan Optik Başkan olduğu anlaşıldı. Muhabirimiz bunu işte bu fotoğrafla tüm dünyaya ispatladı. ÇARŞININ HEP İLKLERİ BAŞLATTIĞI VE NE KADAR GÜÇLÜ OLUP (TARAFTARININ İNANILMAZ YARATACILIĞI) BİR KEZ DAHA KANITLANDI..... Not: Haber kaynağında emeği geçen gogomonza (Gökhan Abi'mize), kartalkız (Çağla'ya) teşekkürler.. |
işşte buyuklugumuz resmıleştı.helal olsun carsı.çArşı yalancı abd lı PuuŞŞt larada karşı helal olsun emegıgecen herkeze(gogomonza:) ) |
Ben biliyodum biz daha önce gittik diyodum herkese ama inandıramıyodum işte şimdi ispatlandı herkes görsün abicim Çarşı amstrong ada karşı |
Ilklerin takimi Besiktas....:) |
adu optik baskan o zaman hayattamıydı ya:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
+1903 Gökhan Abi yaaa sen varya sennnn.... Allah iyiliğini versin emi:) İyiki varsın, varlığın ŞEREFİMİZE ŞEREF katıyor... Her camiaya böyle taraftarlar nasip olmaz... BÜYÜKSÜN BE KARTALIM... |
Alıntı:
|
adu kalbimi kırdınıs abi:( bida yorum yaparsam.......:( |
Alıntı:
|
adu abi biz bilmiomuyuz sanki optik amcanın bi ruh oldugunu:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kesin öyledir!!!!:) |
Murat Abi Resim Manyak Olmus.eline Saglik :) |
Carsi Her Yerde. Saolun arkadaslar cok guzel olmus. |
ay kesmes bisi yaaaa...her zaman daha fazlasını iste.. :):):) |
Beşiktaş büyüklüğünü bir daha kanıtladı.İlklerin takımı.gökhan abi iyiki varsın.Herkese nasip olmaz senin gibi bir beşiktaşlı...1numarasın... |
illklerin takımı işte abi olay bu herşeyin ilki çarşıdan |
Alıntı:
|
işte bu kadar ya insan bjklı olunca sınır tanımıor |
Alıntı:
azimle s.çan,taşı çatlatır... azimle uçan,mars ı patlatır :D:D:D |
aman tanrım son dakika haberi alıoruz aya çıkıp ilk bayrağı diken çarşı gurubu gaza gelip güneşede bayrağı dikmişler bunu gören dünyalılar neden bu gün güneş daha aydınlık demeye başlamışlar |
oda güzel yaaa.helal olsun optik baskana ne diyelim:D |
Alıntı:
evet ne güsel yaaa....güneş az kalır... :D yürü be çarşı..bu hızla sen bu galaksiyide deler geçersin :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ÇARŞIDAN HERSEY BEKLENİR... |
ÇarŞi Aya Da KarŞi :):):):) |
Alıntı:
|
Vay vay demek Amerikalılarda ezik ya da ezikler Amerikalı hırsızlık bunların genlerinde var...Bir gercekde arastırmacı forumcular Kartalkız,Gogomonza ve havalı_cocuk sayesinde ortaya cıkmıs oldu...Teşekkürler Baylar bayanlar..Her nerede yasıyor ve yasatılıyorsanız...:D:D:D |
carsı heryerde |
Ewet Yarin Aya Toplu GİdİŞ VarmiŞ Galİba İnÖnÜ Stadinin ÖnÜnden Kiyafetlerİ Store Dan Mi Alicaz :):):):) |
abi emeğinize sağlık bundan bir kopyada nasaya yollamak lazım :) |
biz zaten dünyada gözüküp ayda yaşıyan topluluğuz Forza BEŞİKTAŞ |
alemin kralı gelecekkkkk gelecekkkkkkk çarşı her yerde ..bayrak dikecekkkk dikecekkkk oooo hem fenere ..hem aya...sıra kimde acaba :) |
Alıntı:
sıra yok kim gelirse ALAYINA İSYAN!!!! |
tabiki çarşı yer çekimine de karşı |
Türkiye`de Saat: 08:58 . |