![]() |
[Video]Oscar'in ayrilisi!! |
paylaşım için teşekkürler :(:(:( |
ahhhhh baskannnn ahhhhhhh |
Adam gibi adamdın, yolun açık olsun OSCAR CORDOBA! |
Alıntı:
|
taraftarımızada helal olsun. bütün atılan iftiralara ve çamurlara rağmen oscar türkiyeyi, beşiktaşımızı kötü anmayacak. Bunu bu büyük taraftara borçlusun eyy Beşiktaş camiası !!! zaten her yaptığınız ayıbı bu büyük topluluk örtmüyormu.. Yazıklar olsun. Gözlerim doldu izlerken be bu adamı nasıl kaçırdınız. Siz rakiplerimizden daha büyük rakipsiniz ulan bize yeter defolun gidin be! Ekranda yüzlerinizi gördükçe miğdem bulanıyor kanal değiştiriyorum artık iki paralık ettiniz koltuğamı yapıştınız defolun |
sağol paylaşım için azeri kardeş |
yaaa benım anlamadıgım bırsey var her seye cevap veren yonetım cordoba ıcın nıye cevap vermıyoo |
Böyle ayrılmamalıydık...Tamam gönderilmesi normal ama bu sekilde olmasaydı keske..:( |
yolun açık olsun cordi |
Yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu! |
paylaşım için teşşekkürler!!!!!! |
Sen onurunla yıllarca bize hizmet ettin,bizleri de onurlandırdın,bizim yanlışlarımız oldu,sen aleyhimizde tek kelime söylemedin.Seni Hiç Unutmayacağız,hayat boyu yolun açık olsun |
paylasım için tesekkürler |
herzaman guzel gunler seninle olsun Oscar... |
cordiyi Bi Hatala Degaj Dikti Diye Kulupteh Attilar Ozaman Her Hata Yapani Atsinlar Bakalim Ne Oluyor Adama Resmen Maçi Satti Muamelesi Yaptilar...!!!gerçekten çok Yazik Turkiyeye Gelen En Iyi Yabanci Kaleciydi...!!! |
böyle gönderilmemeliydi,bide onun açısından düşnmek lazım bunu:( |
cordaba varken icim rahattı benim |
cordi antalyayla anlasıyomus.inşallah olurda bari türkiyeden kopmaz:) |
ah be Cordoba seni cok seviyoruz!!!!!! böyle olmasaydi hele ligtv de Karakartalda klipi vardi cok duygulandim.. yolun acik olsun: Kolombiyada Dogdu BESIKTAS li oldu helal olsun sana Oscar Cordoba |
Türkiye`de Saat: 08:28 . |