![]() |
ahh ulan sen olsydın bi şampi10luk daha vardı cebte nobreden katkat iyidin be ilhan keske olsay tekrar bu takımda amaa nerdeeeeee |
kardeşim çok saol romeo walla allah razı olsun senden ya duygulandım.çok severdim imansızı.o gerçekten tam bir beşiktaşlı gönülden bağlı.ankaragücü maçını hatırlayın gol attı hjiç sevinmedi bile bu adam gerçekten muhteşem biri.yazık oldu.ama şunu diyebilirim ki beşiktaşa gelmiş geçmiş en büyük türk forvet imansızdır. |
çok güzel bir video,BESIKTAS'IMIZIN yürekten oynayan futbolculara ihtiyacı var.İlhan Mansız bunlardan biriydi ama basının yüzünden bu büyük topcuyu kaybettik.En Büyük BESIKTAS |
güzel bir video olmus. cok duygulandım:( PASCAL NOUMA ve İLHAN MANSIZ ASLA UNUTAMAYACAKLARIM |
Herşeyiyle beşiktaşlı müthiş bir oyuncuydu senı unutmucaz ilhan.... |
eğerki yetkim olsa idi seni bu paylaşımından ötürü forumda +rep kralı yapardım inan. çok süper olmuş. o gerçekten bir efsane idi (benim için Ahmet Dursunda öle) vede bu şanlı taraftar için hepte öle kalacak. şu anda oynamasa bile onun bu takımda olmasını çok isterdim. en azından Rüştü gibi abilik yapacağına, Tribünlere şov yapardı. ki bu takımda olmak içinde para bile alacağını sanmıyorum. hiçbir şey olmasa bile, en azından dediğiniz gibi o gerçek bir kartaltı |
Türkiye`de Saat: 23:03 . |