![]() |
guzel resimler umarim bobo takimda kalir ve sezon sonunda sampiyonluk kupasini kaldirir |
güzel resimler eline sağlık:) |
SAOL YA SÜPER RESİMLER ÇOOOOOOOOOOOK SEFİOM BU ADAMI SAKATLANDIĞI Bİ RESMİ VAR O RESİME ÇOK ÜZÜLDÜM YAAA YAZIK AŞKIMA İNŞ BEŞİKTAŞTA KALIR |
Çok sempatik,çok sevimli maşallah... |
sevilmicek gbi deilki :D |
aşkımmm tatlımmm çok seviyorum seniii ı love you boboo aşkımmmm |
benım o bobo hayranı olan KİMSEYE VERMEM kimsede benden almasın BEŞİKTAŞTAN DA lutfen kımsenın olamayacagı kadar aşııgm ona keşke tanıma şansım olsa neler vermezdım bunun için onu ÇOKK SEVİYORUM BEN İ LOVE YOU BOBO |
Süper golcümüz,yıldızımız... |
hoppala kuzucum nedir bu bobo a$kı....:D:D:D |
ya resimler harika çok çok teşekkür ederimm askum benim ya hepsinde harika çıkmış |
İyi varsın Bobo.... |
Arkadaşlar mesaja resim nasıl yükleniyor,yardmcı olurmusunuz.. Bi türlü becremedim de.. |
olmuyooor |
Alıntı:
walla öle özelliklede ben çooooooooooooooooooook seviyommm aşkım yaaa o benimmmmhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
koçum benim BoBooO |
Pırlanta,Pırlantaa:) |
SAOL PAYLASIM İÇİN HEPSİ DE SÜPER |
hepsi birbirinden guzel ya cok tesekkurlkeer:D:D |
çok güzel maşallah |
hepsii hariklaa yeeee:marchmellow::marchmellow: çok teşekkürler tüm resimler veee çalışmalr içinnn:marchmellow: |
|
hepsi birbirinden güzel emeğine sağlık |
|
Dogdugum gün uzattim elimi.. Tutundum formana.. Ben ilk sana aşık oldum şu yalan hayatin inadına!! Duvarimda bi senin resmin.. Birgun bile degişmedi, düşmez dudagimdan ismin!.. Seninle başlıyo bitiyor her günüm! Gülüşüne mahkumum, bakışna sürgnüm.. Buralarda yagmur yagıyor yüregimde sevdan.. Senin için kaç kere yürüdm nevzat demirin yolunda.. Bu dunyada yanlizligimin tek ortagı sensin!.. Gelecekse hiç fark etmez acılar senden gelsin.. Seninle başlıyor bitiyor her günüm! Gülüşne mahkumum, bakışna sürgünüm.. Senin ateşin hiç sönmeyecek hayat sensin anla artk tek aşkim.. Sen iste dağları seninle delerim.. Cehennem buz tutana dek seni sevecegim.. Sen iste bu dunyayı durdurucam.. Guneşi senin gözlerinin rengine boyıcam.. SEN İSTE, uçurumlardan atlarım.. SEN İSTE, aşkına destan yazarım.. SEN İSTE, seninle herşeye varım... HERŞEYİM TEK AŞKIM.. BOBÔ'M SEN İSTE..!.. Cok sagol resimler icin :) |
hepsi çok güzel teşekkürlerr ((: |
Bobô'm canıım:D |
Yirim seni:D:D Ya şu kadının resimlerini kaldırın:D:D |
anasını satim insan bide benim resmimi koyar ya :D |
sende futbolcu ol seninkileri de koyarız:D |
rsmler süperr .. bobo bitane yaa . . =) inş.gtmez bu takımdan |
http://img508.imageshack.us/img508/3...jytxb81ch2.jpg toraman ilk defa bi yerde güzel çıkmış:D:D teşekkürler..eniştenn resmi siten heryerinde zaten:D:D |
Nasıl yani Toraman resimlerde kötü mü çıkıyor:D:D |
tabi cnm:Dkro işte:D |
Aman Kübra ortaya çok fena bi laf attın her an buraya bi Toramancı girebilir ve kavga çıkabilir:D Hem kro falan deil güzelim nerden çıkardın:D |
ya bırak alev:Dfutbolu ei fakat kendisi ppppppppppp:p:p:D:D |
yuh bee Toraman gibi yakışıklı adamı da kro yaptın ya pes:D:D |
kıro tabi:Dben sewmem öle toraman gbi artizlik taslayanları:D futbolcu dedin silva'm gbi mütevazi olcak tatlı olcak:love: bakın sunn güselliine:D |
:):):) |
|
|
Türkiye`de Saat: 05:59 . |