![]() |
Bu Adam Gönderilir Mi ??? |
bu adamı izlemek zevk tiganaya yollamak lazm bunlardan..saol secko |
Alıntı:
sen saol nedemek |
Bu adam gönerilir mi hakikatten ya?:( Bütün Sergen videolarini Tiganaya göndermek lazim. |
bu adamı gönderen yönetimin ta .................... |
ya kardesım elıne saglık harıka brı vıdeo hele o chealse ye attıgı golu gorucne ınsanın tuylerı dıken dıken oluyo bu adam brı deha |
Alıntı:
|
zaten takım olarak beşiktaş'a emeklerini verenleri hep gönderiyoruz.birde sergen kulübümüzün alt yapısında yetişmiştir.yani gerçek bir kartaldır..çok ayıp ediyorlar kaptanımıza..onun kulübede bir oturması bizim için yeterlidir... |
gitsin abi ne olacak kalsa bisi degismez bizim takima yeni yuzler gerek eskiler artik bitmisler bence |
Alıntı:
ama sergen farklı |
Ya süper bi adam bu yav hele o Chealse ye karsi attigi goller, o kadromuzu görünce valla gözlerim doldu, koskoca bi cinari iste böyle adamlar böyle kesip atiyo:mad: Ellerine saglik secko |
idolümüzü satan bizide satar |
Alıntı:
|
Arsenal'de 38 yaşındaki Bergkamp'ı elinde tutuyor.Sergen'in oynaması gerekmiyor ki o bir sembol.Ayrıca da Son 20 dakikada girer oyuna takar yine eziklere,biz Sergen'den 90 dakika sahanın her tarafına koşmasını beklemiyoruz,onun adı yeter. SERGEN cudicini SERGEN SERGEEEEEEEN GOOOOOOL |
Alıntı:
aynen kardeşim aynen |
ya gerçekten hüznlendim şimdi yaa gitmesin yaa |
sergen gıtse yerıne kım gelır onun gıbı kalmalı takımda! |
Bi kere takımdaki gençlerin SERGEN'den öğreneceği çok şey var.Hakkaten çok büyük aptallık.SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'tan gönderiliyor hala inanamıyorum. |
GÖnderenler De Defolup Gİtsİn!!! |
Alıntı:
|
yazık oldu... en kritik maçlarda Beşiktaş'ı sırtlayan adamdı... |
tamam abi íyi oyuncu da bir gün veda vakti gelecektir ha bugün ha yarin.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sergen gibisi yok abiii.adami sadece derbilere hazirliyacaksin yeter.bide baktin gol gelmiyor,son 30 dakka sokacaksin.ama biraz gayret etse,calis sa.rahat iki sene daha oynar.ama tembel.birakin tembel olsun.yeterki gözümüz türkiyede futbol görsün. |
Sizlerinfutbol bilgisinden şüphe duyuorum sezonun 35-40 maçının 25-30 unda ortalıkta olmayan bi adamı neden daha konuşuyorsunuz.Yeni ve genç bi kadro kuruluyo onlara desktek olalım sergen ve tümer le devamlılığı sıfır olan futbolcu hiçbir işimiz olamaZ |
sergen farkını anlamayanlar gitsin der.kalsın abim yaaa:D |
Seeeerrrrgeeeeeeennnn gooooooolllllllllllllllll |
sergen kalmalı bence |
SERGEN'in oynaması önemli değil,BEŞİKTAŞ'ta bırakmalı.15 maç oynar takımı şampiyon yapar,futboluda BEŞİKTAŞ'ta bırakır,forması müzeye kaldırılır.METİN-ALİ-FEYYAZ'ı hatırlayın.Onları başka forma ile izlemek çok kötüydü.Yarın SERGEN gs formasıyla bırakırsa hem O'na hem taraftara ayıp olur. |
Alıntı:
|
sadece beşiktaş ta olması yeterdi oynamasa bile :( |
gelde üzülme, sergen gibi bi yıldız , .... |
Alıntı:
|
arkadaslar futbol artık degısıyı bu degısımde gozö hoş gelen oyunu ortadan kaldırıyo kıme sorar sanız sorun turkıyede izlemnek den keyıf alınacak tek adam sergen ama gelın görunkı ne yuvası besıktas nede baska takımlar onu sısteme uymadıgı ıcın ıstemıyor |
Ya hem gurula hem hüzünle izledim üzülüyorum cünkü sergen gidiyo guruluyum cünkü böyle bi yetenegin son günlerinde bile olsa izleme zevkine kavustum... |
Alıntı:
|
tşk. paylaşım için |
Türkiye`de Saat: 01:01 . |