![]() |
Bir film ve Bir Beşiktaşlı aile daha (: Sözün Bittiği Yer ‘ filminden taraftar replikleri … Çocuk : Beni neden kandırdın babacık , hani Beşiktaş 14 kere avrupa şampiyonu olmuştu. Baba : Ne? Çocuk : Bırak 14 kereyi , 1 kere bile avrupada şampiyon olamamışız . Öğretmen : Dün derste bir tartışma çıktıda aramızda . Umut Beşiktaş’ın avrupa şampiyonluklarından sözediyordu . Delilide çok sağlam , siz söylemişsiniz . Baba : Ne zaman söyledimki ben onu sana ? Çocuk : Hani söylemiştinya taa ne zaman . Bende o yüzden Beşiktaşlı oldum . Baba : Haa sen onu diyorsun . O Beşiktaş’ın masatenisi takımıydı . Çocuk : Masatenisi mi? Baba : Tabi canım masatenisi takımı . Kaç kez Çin’i bile yendik ! Öğretmen : Avrupa şampiyonasında Çin’i yendik ? Baba : Aa.. Şey.. Onlarla berabere kalmıştık . Şimdi hatırladım , pardon . Baba : Neyse ben bunun ayrıntılarını anlatırım sana maçı dinlerken . Baba : Ee senden naber ? Faturaları ödemedin herhalde , baksana şalterleri indirmişler . ————– Baba :Sende takımı yalnız bırakma , tamam mı? Çocuk :Tamam ! Çocuk :Siyah Baba :Beyaz Çocuk :En büyüük Baba :Beşiktaş ! Birlikte :Lay lay … ….. … |
Kurban olam küçük Beşiktaşlım sana İşte BeşiktaşK böyle bir şey !!! |
çok şeker yaw :D |
Türkiye`de Saat: 21:44 . |