![]() |
RUNJE İSTANBUL'DA (foto) http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0522172742.jpg http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0522172742.jpg bu arada 2. resimde runje nin eşinin yanındaki galiba zafer ,ben ona benzettim walla :) |
adu benzetmene gerek yok oyum zaten en sagdaki |
tsk paylasım ıcın |
adu runjenin sag elinde benim werdigim siyah-beyaz bileklik war... |
Bu adam pek ağır bi tipe benziyo inş kaledede böyle olmaz |
Biraz Arabesk tipi var......bizim müslüm baba ya benzi bakislari |
kac kisi vardi orda taraftarlardan |
Zafer yapmışın yine şovunu beni niye çağırmadınız baba ya :( |
adu abi kimse yoktu zaten ben tek gittim benim haricimde 3-4 kisi wardı bi tanesi atkıyla besiktas bayragını hediye etti bendede siyah-beyaz besiktas bilekligi wardı onu werdim zaten resimde gozukuo sag elinde... |
ulan zafer ne adamsın çaktırmadan sıwışmışsınnn puhahaaa:) |
tşk ederim baylaştığın için |
adu adam geldiginden beri yanından hic ayrılmadım ki:) |
Helal olsun sana Forum seninle gurur duyuyor.... Forum seninle gurur duyuyor.... Forum seninle gurur duyuyor.... Süpersinnn |
adu pardon orda yannıs söledim düseltiorum hatun geldiginden beri yanından hic ayrılmadım diicektim:( |
adu eyw erhan abi koskoca 30 milyonluk besiktas camiyası icinden bi tek ben runjeyi karsılamaya gittim :( bide 2-3 kisi daha wardı geri kalan 29 milyon 997 bin kisi nerdeydi :( :( :( |
Zafer yakında 32.gün e cıkcak en cok gezen taraftar diye..Nerde Beşiktaş orda zafer..:D:D |
walla brawo zafer kardesım hep destek tam destek yapıosun brawo! |
len zafer artist oldum olum len:D caktırmadanda :D:D:D |
adu reklama gerek yoq olum eskiler tanır bisi;) |
zafer esine bodyguard lık mı yapıosun bakimm :D |
adu basına dedik o kadar cekmeyin bisi yannıs annasılabilir die ama dinnemediler:p |
vay beee zafer şekil yapmışsın. |
adu herzamanki gibi allahtan gelen ronaldinho felan deildi:D yoksa nolurdu bilemicem:) |
at havanı bakalım:Dne de olsa televizyonlaracıktın:D:D:D |
helal lsun be abı:) ntvden ızledık senı zafer abı.adamın omzundan dusmedı elın:D forumumuzun temsılcısı olarak;) |
adu eyw. kocum;) |
vatan gaztsindeki röpörtajını okudunuzmu işte havaalanında bi taraftar bana bileklik werdi iyi we kötü günde şans getirmesi için. Bilekliği ömür boyu saklıcam fln diodu |
adu eett roportajlarında söledi:o |
zafer tamam kanka oldunuz runje ile :) |
adu kanqa olarak bi o eksikti oda oldu:o |
Alıntı:
|
adu o nasıl gülüs olum öle:p sakin ol;) |
Alıntı:
|
tşk. paylaşım için |
Türkiye`de Saat: 15:58 . |