![]() |
Süper Bir BEŞİKTAŞ klibi Kayahan ın Bizimkisi bir aşk hikayesi şarkısıyla beraber güzel bir klip buyrun tıklayın ve izleyin :) http://www.youtube.com/watch?v=hvlRIHPScpo&search=bjk |
kardeş görüntü cok takılıyo yaa ama herşeye rağmen cok güsel bi klip ... tşkler secko |
en sevdigim beste |
Tüylerimi diken diken ettin eline ve emeğine sağlık. Her şey seninle güzel beşiktaşım |
harika ya tüylerim diken diken oldu |
çok süper bi klip saol... bide biz bu wideo yu nası indircez sölersen sewinirim?? |
teşekürler SEÇKİN |
secko kardes paylasımlarını sevıyorumm |
Tsk Ederim Kardes |
Seckİn Kardes Paylasim Ve Emeklerİn İÇİn TesekkÜrler. |
ben teşekkür ederim nedemek !!! |
ellerin dert görmesin kardeşim |
kardeş çok güzel olmuşta biz bu videoları nasıl indiricez |
arkadaşlar bu video multimedia bölümünde var bulamayanlara yardımcı oluruz.harika bir video eline sağlık yapan arkadaşın.hala tadı damağımızda olan bir yıldı.bir yandan tüylerimiz diken diken olurken bitincede halimize bakıp kahırlanıyoruz.ah luce ah kıymetini bilemedik... |
kardesım super super ama ındıremıomuyuz |
Sagol seckin sen de olmasan.:) |
Alıntı:
|
Helal olsun be.... Alıntı:
|
Secko Yeminler Olsun Bu Mesajimi Yazarken Agliyorum Helal Olsun Be Alayina Besiktas Besiktasim Sei Sevmiyorum Allahimdan Sonra Sana Tapiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
Eyvallah Seçkin çok Sağol... |
saolasın kardes |
paylasım için tesekkürler.sagolasın |
saol tşk ederim... |
Süperdi,ellerine saglik kardes.Bi acayip oldum simdik!! |
cok güzelm walla yaa tamda fenerlik işte bu adam .))) |
çok teşekkürler seçko kardeşim,emeğine sağlık:) çok güzelmişş.. |
Çok güzel olmus sağol |
Teşekkürler Birkaç kişi daha istemiş ama cevap yazmamışsın eğer mümkünse biryere upload edebilir misin? Çok kesinti oluyor ama gerçekten muhteşem. İnşallah en kısa zamanda tekrar o günleri görürüz... |
bu şarkıyı mp3 olarak nereden bulabilirim arkadaşlar aylardır bu şarkıyı arıyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
Beşiktaş için yapılmış en iyi beste... Gerçekten, Beşiktaş'ın 100 yıllık tarihinde Beşiktaş için yapılmış EN İYİ ŞARKI... Kayahan'ı Yürekten Kutlarım. Yalnız ben yıllardır bu şarkının mp3 formatında olanını arıyorum. Forumda yayınlarsanız sevinirim... |
tek kelime ile muhtesem |
Türkiye`de Saat: 07:18 . |