![]() |
Iste o muthis tezahürat (Aglıyorum) dünki maçtan sonra bugun sabahtan berii hep videolarımızı ve o atmosferi izliyorum kaçkez ağladım bilmiyorum ama bu videoda süper yapılmış yapanların ellerine sğlık bendede var kendi çekimlerin onlarıda yayınlayacağım |
ne müthiş bi atmosfer bir bjk linin ölmeden önce mutlaka görmesi gerekn bi yer :D:D |
Alıntı:
|
inanacağınısı sanmam ama geceden beri kulağımda taraftarın sesi bazıanlar çoğalıyr acaba dışarda birilerimi bağırıyr die bakıyrm bunu yazmaktan bıkmadım bugün,bıkmayacağım:büyüksün kartalım... teşekkürler tekaşkımbjk_03 |
Alıntı:
|
Alıntı:
aminki ne amin,ayırma bisi allahım... |
mütişle bitmiyor mükemmel show var show :D |
inanılmaz unutulmaz bir gece yaaaaa |
sabaha kadar izleyebilirim bu videoyu:) |
Okadar müthisdiki.. videolarlan.. fotolarlan anlatilmaz birsey..! Bir defa siplamalar ondan sonra alkislamalr.. salamalar.. inanilmaz. insallah bi kac video daha gelir ondan :) |
devamı gelecek inşallah |
bütün videolarımı youtubeye yüklüyrumyarından itibaren süper videolar sizlerle |
tek kelimeyle mukemmel..Muazzam bir coşku wardı tribunde..Ben tv de izlerken yerimde duramadım akşam..Eminim o maca gidemeyip macı tvden izleyenler şuanda benm gibi pişmandırlarr... |
beyler bu tezahüratın mp3 şeklınde olanı lazım bana video dısında yardım plssss |
3 kere inönüde bulundum, tv de hiçbi maçını kaçırmam, ama ben böle bi atmosfer hatrlamıorum. bilmiorum belki orda olduumdan öle hissediorum ama tarif edemem size orda hissettiklerimi.tüm dünya bence besiktas taraftarının ne kadar atesli olduunu gördü!! |
ağlanmaz mı be kardeşim maçı bıraktım zaten uzun süre çığlık atıp durdum.hiçbirşeyden habersiz minik kuzenim yavru kartalımda napıyo manyak gibi yüzüme baktı d.k larca :) inanılmazdı ya.hem duyarlılığımız hemde atmosfer.gurur duydum gurur!!! |
baska nerede var biri bana sölesin futbolun varisi olan İNGİLİZlere resmen ders verdik nerede arkadaslar nerede var. |
asla yanlız yürümüceksiniz çünkü arkanızda biz olucaz :D:D |
Alıntı:
dün gece güzel yürüolardı :D:D:D |
süper muhteşem beşiktaşlılığımızın farkı |
10 dk boyunca ağladım maç sonuna kadar kendime gelemedim, hayatımda bir maça gitmediğimi hiç bu kadar üzülmemiştim... |
hala tüylerim diken diken |
ben böyle bir atmosfer görmedim hala videoyu döndürüp döndürüp izliyorum,o anı gözümün önüne getiriyorum,kudurduk stadda resmen ben bi ara maçı bile unuttum:) |
teşekkürlerr kadir;) |
Alıntı:
|
su tezahüratın mp3 lü seklı yoq mu ya telefona atsak ta havamızı atsak :D:D yardım pls :D |
Türkiye`de Saat: 23:21 . |