![]() |
Beşiktaş-Liverpol İşte Muhteşem Tezahurat ( Kendi Videolarım Mutlaka Bakınız ) İşte Kendi Videolarım arkadaşlar ve emin olun sadece foruma koymak için çektim ama bu tezahuratlarda bağırmak istiyorum ama bağırınca sadece benim sesim geliyor onun için bağıramadım ve içim gidiyodu baıramıyorum diye neyse umarım beğenirsiniz devamı gelecek |
Benim yerim buranın en önü :) |
emeğine sağlık kardeş, 'O ANI' kapalı üstte yaşayanlardan biriyim hayatımda asla unutamayacağım bir geceydi, ama sizleri izlerken de hayran kaldım tüm stad muhteşemdi |
Alıntı:
valla kardeş abimde kapalı alttaydı o bize siz çok güzeldiniz açık çoştu dedi bizde sizin için aynısını dedik valla süperdiniz |
sağol |
ya valla var ya forumdaki tek kişiyi bile görmedim tanışmadım ama hepiniz kardeşimsiniz yaaaa.seviyorum sizleri seviyorum kartalıııı.msnde,mail olarak telefonda yüzyüze bi şekilde bi kaçınızla tanışmak isterimmm.... |
tw başnda olmk bile gzldı:P |
Orda olanlar bilsinler herkese nasip olmuyor çok şanslısınız :) |
arkadaslar bir numarasınız BJK-LİVERPOOL maçndaki tüm taraflara cok tesekkur ediyorum ülkemizin son zamanlarda yasadıgı bu kötü olayları cok güzel we net bir sekılde ortaya koydular.Bende bir Türk genci we Beşiktaşlı olarak gururlandım.Hepinize tesekkurler. |
Alıntı:
|
emeğine sağlık |
Beşiktaş'ımı ve taraflar kardeşlerimizi zor günlerimize karşın gösterdikleri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Göğsümüzü kabarttınız helal olsun sizlere. |
slm çok güzel olmuş kardeş ellerine tribünlerinde dillerine sağlık |
başka nerede böyle bir taraftar BJK li olmak ayrıcalıktır boşuna demiyoruz |
ellerine sağlık. en basta bu taraftarın diline yüreğine sağlık.. |
bütün stad çoktu herkesin sesine saglık |
bir kere daha bjk li olduğum için Allah a şükrediyorum......... yok böyle bir atmosfer. ÇARŞI |
bu taraftara her şey yakışır tüm dünya taraftarı konuşuyor . bir dünya rekoru daha kırılmış orada olup bizlere bu çoşkuyu yaşatan herkese teşekkür ederim. |
BU KONUYU AÇARKEN LÜTFEN GÖRÜNTÜLENMİŞMİ DİYE KONTROL EDİNİZ! |
Alıntı:
|
maç süper geçti ama trübün daha muhteşemdi diye bilirimki maçın önüne trübün şhow geçti hala seyredince tüylerim diken diken olyor |
Abi Sen Bu video´yu bana e-mail olarak gönderebilirmisn?? ben almanyadan geliyorum, arkadaslarima anlatiyorum CARSI büyüktür diya, ama inanmiyorlar. bu video´yu bana gönderip onlara göstermek istiyorum. e.mail adresim : forza_bjk1903@hotmail.de cok süpersiniz EN BÜYÜK BESIKTAS!!! |
Alıntı:
ANKARADA YASAYAN BIRI OLARAK AYNEN KATILIYORUM... ORDA PLMAYI COK ISTERDIM ARKADASLAR ...ALLAH SES TELLERINIZE ZEVAL VERMESIN.. |
bayılıorum buna dün istanbul maçındada süper yaptık :) |
Hangi taraftar takımının tezavuratını duyunca tüyleri ürperir böyle bi sevda var yüreğimizde varmı ÇaRşI gibisi... |
Alıntı:
|
abi süper tek kelimeyle yaaa buradaki arkadaşlarım bunlar ne ya dioo böle birşey varmı diolar maç boyunca ardıardına msjlar geliioodu. işte biz bu yüzden çok büyüğüz ALAYINA GİDERİMİZ VAR BE. BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN... |
ya su ooooo laylaylayla tezahüratının mp3 ü varmı ya telefona atsak ta hava yapsak :D |
Türkiye`de Saat: 06:40 . |