![]() |
buda ezik usulu aclık grevi:) |
RE-ZA-LET Yıldırım için Türk usulü açlık grevi ! Aziz Yıldırım’ın geri dönmesi için başlatılan açlık grevi trajikomik görüntülere neden oldu Aziz Yıldırım’ın başkanlığı bırakmasını açıklamasının ardından camia sarsıldı açlık grevleri başladı.. Ancak tüm dünyada ptotesto eylmemlerinin son noktası olan açlık grevini sonunda Türk usulüne çevirdik... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından bu karar camiada adeta şok etkisi yarattı. Yöneticiler ve taraftar Yıldırım’ı geri döndürmek için birçok yola başvurdu.. Taraftar toplanıp yürüdü, yöneticiler Yıldırım’la görüştü ve sonunda açlık grevi de başladı. İki taraftarın kulüp binası önüne gelerek açlık grevi başlatması, Yıldırım dönmezse bu grevi sürdüreceklerini söylemesi herkesi şaşırttı. Aziz Yıldırım aşkı açlık grevi başlatmıştı. Bugün sona eren grevde fenerbahce.org tarafından yayınlanan bu iki fotoğraf görenleri şaşırttı. Bayrak altına saklanan sigara, cips ve meyve suyu kutuları akıllara şu soruyu getirdi: “Bu nasıl açlık grevi?” yukarıda Fenerbahce.org’da yayınlanan bu iki fotoğraf... kaynak:spor3 |
ahahaahaha. nerde işsiz güçsüz bi çorbacı varsa fener bayrağı açmış. belkide dileniyorlardır bu ezikler.. 1. resimdeki dallama bayrağın üstüne oturmuş. böyle bayrağa böyle taraftar :D |
onlar gerektigi zmn o bayragi yakarlar be |
işsiz onlar görün bakın azize haftaya bunları stad görevlisi olarak alır bakın takip edin HEPSİ AÇ BUNLARIN HEPSİ EZİK |
Alıntı:
|
çapulculara bak ya :D |
soylenecek kelıme bulamıyorum.ulan bole bıse var mı yaa ezıgız dıye bagırıyosunuz resmen bee yazıklar lsun:D:D aslında yakışmış onlardan bunu beklerdık dımı:D |
adı üstünde ezik bunlar:D :D :D |
alayı kolpacı bunların ezık ıste ne beklersın kı |
BU TİP AÇLIK GREVİNİ BİR TARİHTE LEVENT KIRCADA YAPMIŞTI PİS BOĞAZ 6 SAATTE PES ETMİŞTİ..:D |
bunlar levent kırcayıda gectı:D |
Bunlara da bölesi yalışıyor...:D |
Bu Eziklere allah bi gram beyini bile cok görmüs. Pes diyorum baska bisey demiyorum. Komikler ya:) |
tşk. paylaşım için |
aziz yıldırım için yapılan aclık grevi ve yapılan yalnış haber aziz yıldırım için açlık grevinin yanında fas'tan futbolcu olmaya gelmiş(ülkesinde ondan para alınıp sahte bonservis verilmiş bi arap arkadaş) ve eçlık grevi yapan bendenizin yanında oturdu uyudu,tamamen o poşettekiler onundu,zaman gecti ama yeni duydum bu haberi.ben ezik falanda deyilim tamamen başkanını seven bir taraftarım ve başkanımın dönmesi içinde bu fedakarlığı hiç düşünmeden yapmaktanda pişman olmadım,ve istediyimde oldu döndü,,eminim beşiktaşlılarda başkanlarını bu kadar severse onlarda dönmesi için bunu yapardı..sevgilerimle serkan kuş |
resimeşlerde bozukluk var |
Alıntı:
aradan bı sene geçdi normaldir:D:D |
Türkiye`de Saat: 20:41 . |