![]() |
yorum yapmaya gerek yok ahımız tutar herkesden beter olurusn inş. |
Yani ne denir bilmiyorum. Bizi deyil en cok kendini satti bu adam. Bize onun gibi oyuncular yaramaz. Allah nasil biliyorsa öyle yapsin! |
Tek Kelime TEK KELİMEYLE ALLAH BELANI VERSİN !!!!! Burası Beşiktaş Alayına Gider !!! Uğraşma Bizimle G.T oğlanı fener die bağrıodun hani sen var ya 5 kuruş için bizi sattın böyle büyük bir camiaya bunu yaptıysan sen yakında karını da satarsın !!!! Çünkü artık sende g.t sün !!! Zavallı zavallı zavallı zavallı zavallı zavallı zavallı Böyle kaybolursun işte şimdi s.tir gir !!! |
********sin tumer metin |
ya izledikçe kafayı yiyorum allam yaaaa çık hayatımdan lannn |
Yaa Sallayin Yaa.bÜtÜn GÜn Onu KonuŞtunuz Formda.sİ..dİ Gİttİ İŞte Artiuk Kapansin Şu İpnenİn Muhabbetİ Yeter Baydim Yaaa... |
Alıntı:
|
Allah Belani Versin Diycemde Değmezsin Be Bakiyorumda Hemen Takimimizda Kaliteli Oyuncular Var Ne Bilyim Burasi Evimiz Falan Ne Oluyo Tümer ******** Karaktersiz Adi Köpek |
bence artık o ********le ilgili konuşmayalım çünkü daha fazla sinirleniyoruz ve ona hep küfür etmek istiorum küfürde bize yakışmayacağına göre o ********i konuşmayalım artık |
yok böle birşey tümere adam dedik ... bi arkadaş imzasında şu yazıyor TÜÜ-MERTLİK BOZULDU !!! çok haklısın dostum. |
Türkiye`de Saat: 14:11 . |