![]() |
Işte Son Bomba ! Fenerliler Bunuda Izlesin Bağrina Bassin!!!! http://www.youtube.com/watch?v=-bk5iyxwkLs&search=Besiktas PUHAHAHAH ULAN ŞEREFSİZ HAYVANOĞLU HAYVAN (sülalesi fenerli diye diyorum) al bakalım bu videoyuda görsünler senin o takımının yanında nasıl küfür ediyosun bağrına bassınlar seni bakalım ! sizde haysiyetr şeref ar namus varsa benim sülalemi miksinler be!!!! |
tümer sana bi şey demiyorum tek kelimeyle şerefsiz ve haysiyetsizmişsin... |
Ezikler de bu serefsizi bu haliyla kabul ediyorlarsa dicek bisey yok. Haysiyetisiz seyler. O zaman Tümer bizi senelerce kandirdi besiktasliyim diye. |
arkadaşlar halis ve muhlis o..............u bu dur işte belgeside kendi dilinden |
ezik olduğu veya olacağı buradan belli işte tükürdüğünü yalayan kişilerin BEŞİKTAŞ da işi yok kendin demiştin tüm-er BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER |
Sana Da Gİder Şerefsİzzzzz |
abi sinirlenmeye gerek yoq adam kişiliksizmiş dahja dun kufur ettıgı bı takıma gıdıyosa o da kendı bılecegı ıstır ama yarıninönuye hangı yuzle cıkacaktır merak edıyorum |
anasının a....... yolu var sonunda kendı gıbı bı takıma gıdıyo serefsızzz |
allahından bulsun dicem ama allahı para olmus bunun |
Yaziklar olsun olsun |
yaa beyler bu vıdeoyu nasıl ızleyecez yardım please |
ya bu adam gercekten serefsızın onde gıdenıymış yaa.sen gel kac yıl bu formayı gıy sonra gıt yaws..kların formasını gıy. TÜMöR BİTMİŞTİR.. |
Has O..çocuğu Tümer Senin Anani 30 Milyon Taraftari Olan Bjk Camiasi ......... Anlarsinya.ibnetor. |
Tumer Sen Niye Bu Kadar O...... Cocugusun Be Serefsiz Haysiyetsiz Seckin Haklisin Bu Tam Bir O..... Cocugu Emin Oldum Artik Gel Bakalim Gel Bakalim Inonuye Gel Bakalim Sopalari Gor Kufurleri Gor Delikanli Kim Bakalim O.... Cocuguuuuuuuuuuuuuuuuuu |
cok tav oldum tumere ..... BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI dogulur, tümer metinde o.çocuğudur...... |
"Beni sadece Allah yargılar dedin ama birşeyi unuttun! Allah affeder Çarşı affetmez" ******** sana gider alayına ULANNNNNNNN |
o.cocugu tümer ınonuye fılan gelemz bı mac once kırmızı kart gorur cezalı olur götü demz o kadar sınırlıyım kı samsunspor deplasmanında trıbunler 90 dk.tumere kufredıyolardı anlam veremıyodum ama adamlar haklıymıs tümer SU KATILMAMIS SÜZME Bİ O... ÇOCUĞUYMUŞ...inş.bacagın kırılıp gotune gırer serefsız sen yarın VATANINIDA SATARSIN KÖPEK..... |
tümerin sölediklerini bu videoda yazarmısınız arkadaslar anlaşılmıyo bi fenerliye yazacam bunları |
alayına gider ******** tümer ve ezikleri |
Türkiye`de Saat: 21:15 . |