![]() |
Eziklerin yeni maskotu :) Bugun bjk store den bi t-shirt aldım, tr kupası hatırası diye, t-shirt ün sağ tarafındaki hindiye bayıldım :) abi çok ezik duruyo, sonra da kendi kendime düşündüm, BEŞİKTAŞ'ın maskotu KARTAL, cin conunki aslan, trabzonun kaplan, hepside yırtıcı hayvanlar, ama fenerin ki kafes kuşu kanarya. Bence eziklerin yeni maskotu HİNDİ olsun, az da olsa yırtıcı hayvan :) baksana karikatür bile olsa kartalın bi alasaleti var be yaw :D http://images.hepsiburada.com/spor/500/sporbjk1014.jpg |
Ezİklere Onu Bu Nu Bİlmemde Suluk GÜzel YakiŞir |
aslında domuz çok yakışır onlara. domuz avına çıkarız kadıköyde:) |
evet ben bu domuz fikrine bayıldım.umarım ilk inönü maçımızda bu konuyla ilgili pankart asılır ve en büyük başlı domuzda tümer olur.(bu şerefsizi savunanlardandım.meğerse ben bu işten hiç anlamıyormuşum) |
domuz iyi güzelde çok ağır olur, bence hindi ile inceden dokundurmak daha güzel, ürkütmeden |
Yok Yahu BEYLER O BİZ ERKEKLERDEKİ KUŞ KADAR OLMAZ HEHEHEHEH :p |
Tümere domuz diyelim esas domuz oymuş askerden kaçmak için bizi kullandı şimdide eziklere gitti |
Hani turkiyede oynamak istemiyordu, avrupaya gidicekti?? para icin anasini bile satar o or.....gu |
cok guzel olmus |
Aynali Sazan Desek.her Oltaya Gelİyor Bu Ezİkler.! |
Türkiye`de Saat: 11:55 . |