![]() |
Forum üyelerimizden Sıla Öğretmen ve öğrencisi Reyhan |
ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum kendisine,büyük beşiktaşlılar yetiştiriyor,sadece reyhan değil,bir de futbol takımımız var beşiktaşlılardan oluşan,teşekkürler Sıla |
tekrar teşekkür ederim meriç...:) |
harika adaşım öğretmen helal hocam:D |
teşekkür ederim sıla... |
geleceğin temelleri daha sağlam olur:D |
çok şeker ya maşallah.. hocam helal olsun valla reyhandan tezahüratları beklioruz yakında:) |
hocam sana saygım buyuk :):) |
Sıla gerçekten tebrik ederim seni :) - maçı kim kazanacak -Biz -Biz kim -beşiktaş :):) Umarım bu güzel çocukların da yüzlerinin güldügü günler gelecektir |
çok teşekkür ederim arkaaşlar....:) |
Reyhan buraya yumruk havaya oley oley oley...hocam ne güzel valla kurtarabldiklerimizi kurtaralım..benm bıcırıklardan da bi kaçtanesi fb li acaip aşılamışlar:(yavrucukların başını yakmışlar:(....diğerlerini kurtarmaya çalışıyorum ben de..:)...yeni videoları bekleriz teşekkrler... |
yaaa sıla sana bu emeklerınden golayı çok teşekkür ederım...bu ulkede senın gıbı oğretmenler olduktan sonra hem ulkemızın hemde beşiktaşımızın sırtı yere gelmez:):):) |
reyhan diyorum baska bişey demiyorummmm |
küzenim ya :D:D:D iyiki varsın canım ablammm |
süpersinizzzz |
sıla her zaman ki gibi harikasın... |
Geleceğe umutla bakan öğrenciler, sizlerin sayesinde yetişiyor hocam. Ne kadar teşekkür etsek boş. Iyiki varsınız. |
Sevgili meslektaşım :) kutluyorum. Harikasın... Hem sen hem Reyhan :) |
tek kelimeyle harikaa alkışlıorum arkadaşımm...Supersinn...Bravo reyhan :):) |
Bu güzel paylaşım için Meriç arkadaşıma teşekkür ediyor Sıla Öğretmenin huzurunda saygıyla eğiliyorum. |
yıne ızledım yıne muhteşem:):) |
canım ya diğer videoyu da koy lütfen.reyhana beşiktaş forması yakışmış :) |
sıla varsa başka vıdeolar beklıoruz haaaa |
evet sıla lütfennnn özellikle reyhanın en büyük beşiktaş dediği vidyoyu... |
teşekkürler hocam valla çok güsel.bende övünmek gibi olmasın 3 yeğenimi nazımla beşiktaşlı yaptım 2 de kuzenimi.arkadaşlarımı saymıorum tabi okadar çokki:D |
valla ben de tüm sınıfın ben bir yavru kartalım dediği videoyu istiyorum:) |
Alıntı:
|
Sılacım cım cım... Öpüyorum seniii. Benim 9 öğrencim var biliyorsun. Sadece birisi BJK li. Benden önceki öğretmen hepsine FEBE forması felan almış. Uğraşamam ya onları BJK li yapmaya. ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞI DOĞULUR... :D Tanıdın inşallah beni. Köylüm benim. :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:39 . |