![]() |
Beşiktaş Ankara Çarşı Müthiş Şovvvvvv Bursaya Yeni Beste Sözler aşağıda Çok Harikasın uuh Bir Numarasın uuh En Taşşaklı Mankenlere 500 Basarsın uhh Hiç Kimsede yok uhh Böyle Bir Kasa uhh Beşiktaşım Koyunca Hopluyor Bursa la la lay la |
yokmu izleyen bu buuk taraftarı yaaaa:(:(:( |
ANKARALI olarak ben varııııım!!! süper ya diecek bşy yok:shakehands: :party: |
çarşı muhteşem yaa |
müthişsiniz müthişşş diyecek baska bisi bulamıyorum |
muhteşem taraftar bu arada ezik febe liler bizim tezahuratlarımızdan uzak durun bu haftaki basket maçında görüşürüz... :@ |
çok güzel yaa harika.aşığım beşiktaşım ben her zaman sanaa |
10 numara |
süper ya. orda olmak varmış:) |
süpper valla |
çok çok çok gslll |
number ONE |
tek kelime süper |
ne diyeyim ya.varmi yaraticilikta dunyada uzerimize.harika harika harika |
ya arkadaşlar buda bişeymi..o maça giden kaç kişi war bilmiorum ama yeni açık resmen show yaptı..kapalı kapalı sesin çıksın kapalı diye inlettiler inönüyü:):) |
ayrıca yılmaz erdoğanda o maçtaydı..locadan izledi maçı..ya bişi dicem şu alen abinin yasağını kaldırsınlar ya walla kapalı onsuz kan ağlıyo |
Alemin kralıyız be:p |
noldu bu hafta ezikgüclüler kurtarabildi mi sizi elimizden bursa çArşı eşcinsel birlikteliğe kArşı bursankara |
Alıntı:
|
teşekkurler abi sagolasın |
bestelrımızden uzak durun ezikler hadı bestelerı çalıyosunuz da hereketlerı ne çalıyosunuz be karşdeşım utanma yokkı sızde ezıksınız ya ondan :D:D:D |
çok harıkasın uhhhhhhhhhhhhhhh bır nuarasın ÇARŞIIII |
cok harikasın..bir numarasın =) |
FIRTINA BEŞİKTAŞIM BU SENE ŞAMPİYON SENSİN |
FIRTINA BEŞİKTAŞ SUN HER ZAMAN GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONUSUN |
Çok Harikasın uuh Bir Numarasın uuh En Taşşaklı Mankenlere 500 Basarsın uhh Hiç Kimsede yok uhh Böyle Bir Kasa uhh Beşiktaşım Koyunca Hopluyor Bursa la la lay :D:D:D müthişşş |
süpermiş:D:D |
sağol ya süpermiş |
Süper Yhaaa |
çok harikaa |
yürü beaa kim tutar seni |
HARİKA VALLA |
süper beeeeeeee |
carsi ulan carsi oyle teksas tommiks gibi seftalispor degil hele hele kestaneleri cizik sulu seftali hic degil :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 10:37 . |