![]() |
kupa maçı musalla taşı arkadaşlar izmirde kapalıda şahsen gırtlağım yırtılana kadar bağırıpta tanık olduğum mutluluğun musalla taşı tezahuratını istiyorum..o maçta söylediğimiz..lütfen |
bu sene şanpiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla tası ölumune seviyoruz biz beşiktası sesli dinlemek istersen marşlar bölumune bak orda olması lazım |
bu sene şanpiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla tası ölumune seviyoruz biz beşiktası sesli dinlemek istersen marşlar bölumune bak orda olması lazım |
yoo istediğim o değil....izmir deki maçta söylediğimiz takımımızı ateşleye fitili yakan musallla taşının o maçtaki warsa görüntüsünü istiyuorum...warsa lig tv gösterdiyse oda olur...yada tribun çekimi |
secko ya muracat edecen bu işlere o bakıyo kardeşim |
özel attım ama yanıt yok |
evet ya bende ordaydım ama ben açıktaydım çok süperdi bağırmaktan başım ağrımıştı bence o tezahuratın maçı almamızda büyük etkisi var |
ben de kapalıdaydım..yok mu hiç o çekim yaa |
:confused: |
bende kapalıydaydım acıktan bılet almıstım kapıkırılınca kapalıya gırdım. bır suru vıdeo cektım ama o esnada herkes gıbı cok heyecanlıydım ve cılgınlar gıbı bagırıyordum o yuzden cekmedım ama yayıncı kurulusun goruntusu var elımde son sanıyelerde ses guzel gelıyordu |
Türkiye`de Saat: 15:42 . |